2777
2789
عنوان

بازیگری

1785 بازدید | 19 پست

خودم خیلی دوست دارم. واسه تغییر روحیه

تعداد رای : 20
نظرسنجی
خوبه
8
40%
نه خوب نیست.
2
10%
ارزش نداره
5
25%
ارزش داره
5
25%
خداوندا سپاسگذارم .      

اگ استعداد و شرایط داری برو

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سنی خیلی دوست داشتم رفتم کلاس تاتر اونم با پافشاری زیاد چون هیچکس راضی نبود، اونجا به خاطر چهرم انتخاب شدم واسه یه فیلم سینمایی که نقش یه دختر شهید رو بازی کنم، اما خانوادم نزاشتن، اون موقع خیلی گریه کردم اما الان خوشحالم که مسیر زندگیم به سمت ديگه ای تغییر کرد 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
من شوهرم بازیگره یه کسایی اطرافشن ببینی دسشوییت میگیره

منم فامیلمون بازیگره و طنزه

و زنای بازیگره اطرافش خیلی خوشگلن

کلا زنای جدیده بازیگر تو فیلما خوشگل هستن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

هععععی خدا

استعدادم تو تاتر و بازیگری تو ابتدایی کشف شد

همه متحیر شده بودن از استعدادم

راهنمایی بودم خونمونو عوض کردیم طبعا مدرسمم عوض شد

مدیرش زنگ میزد بیا واسه مدرسمون تاتر بازی کن ک راه دور بود نرفتم

الانم ک دیگه خیلی ازون موقع گذشته

چقدر معلما مدیر هر کی ک تاترمو رو صحنه میدید اصرار کردن ک برو کلاسای بازیگری تاتر پیشرفت کن

بخاطر پول نرفتم 

همهههه ی استعدادام حیف شد

اتفاقا چند وخت پیش یکی از دوستای قدیمیم منو دید گفت من فکر کردم با اون همه استعداد تا الان ب ی جا رسیدی حداقل رو صحنه های تاتر هستی

سلام به همه علاقه مندان سینما

اگر علاقه مند به دوره های بازیگری و کارگردانی و فیلمنامه نویسی و .... هستید و اگر احساس می کنید در این زمینه استعداد دارید میتونید با مراجعه به آموزشگاه سینمایی اندیشه نو خودتون رو ارزیابی کنید . همکاران ما از شما تست خواهند گرفت و در صورتی که استعداد در این زمینه داشته باشید زیر نظر اساتید مجرب و بنام سینما دوره های مد نظر رو میگذرانید. 

آموزشگاه در کلیه رشته های مرتبط با سینما دوره برگزار میکند و مدارک معتبر از وزارت فرهنگ و ارشاد به کلیه هنرجویان اعطا می شود. 

هععععی خدا استعدادم تو تاتر و بازیگری تو ابتدایی کشف شد همه متحیر شده بودن از استعدادم راهنمایی ب ...

اخی خیلی ها هستین که به خاطر پول استعدادشون حیف میشه در عوض یسری هستن که در اوج بی استعدادی دارن از این راه پول میلیاردی در میارن