2777
2789
عنوان

جهنم یا بهشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 83 پست

من فلسفه خوندم وکسایی ک بافلسفه اشنان میدونن ک فلسفه کارش جواب دادن ب این سوالاست،بهشت وجهنم وجودداره،،جهنم اتیش یاهرچیزی ک توقران براش توصیف شده،اتیشی ک مافکرمیکنیم نیست ب اتیش تشبیه شده منظور از عذاب واتیش این ک اعمال بد خود ادم اون دنیا بر ادم ظاهرمیشن وزشتی اون اعمال باعث عذاب روح میشه درواقع بهشتو جهنم از درون خود ادما بوجود میاد..وگرنه خدای ک انقدر مهربونه هرگز خودش جهنمی باهیزم واتیشای سوزان برای بنده هاش اماده نمیکنه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
به نظرم قفل کن چون اینجا بی اعتقاد به شدت زیاده الانه که بیان همدیگه رو درسته قورت بدن اصلا یه سری ه ...

اون که آره..

ولی چشم به زودی قفل می کنم...

به قولی خداناباورن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با این تفاسیر من یکی راه دررویی به نظر نمیاد داشته باشم 😅

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
من فلسفه خوندم وکسایی ک بافلسفه اشنان میدونن ک فلسفه کارش جواب دادن ب این سوالاست،بهشت وجهنم وجوددار ...

منم گاهی همین تفکرو داشتم..

ولی خب اونایی که آدم کشتن بی دلیل چییی؟

من فلسفه خوندم وکسایی ک بافلسفه اشنان میدونن ک فلسفه کارش جواب دادن ب این سوالاست،بهشت وجهنم وجوددار ...

ای خدا پدرتو رحمت کنه...همه چی از خودمون سرچشمه میگیره

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
من با خلق خدا مشکلی ندارم ولی با خودش شخصا یه خرده حسابایی دارم،کدوم وری میشم؟

خدا حق خودشو میبخشه..

قطعا کسی نیست که بیگناه باشه..

اگر کم باشه که قطعا بهشت

منم گاهی همین تفکرو داشتم.. ولی خب اونایی که آدم کشتن بی دلیل چییی؟

عزیزم خدا وعده بهشت جهنم داده

به شدت تاکید کرده که حق الناس رو خدا نمیتووه، باید بنده ش ببخشه

خب این از حق الناس که اگر گردنت باشه خدا هم نمیتونه کاری بکنه و یکراست جهنم

خودکشی رو گفته اصلا بخشیده نخواهد شد، پس خودکشی کننده ها هم جهنم

بقیه چیزا هم تعیین کرده، اینکارو کنید به گناهانتون افزوده میشه، اینکارو بکنید به ثوابهاتون اضافه میشه

ولی خودشم گفته بخشنده مهربان هست

میبخشه، ولی ماهم باید یه قدمی برداریم برای رسیدن به بهشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من همانم ک برایِ شما آبجوش میارم ولی خدایی نامردی نکنید شمام موز و پرتقال بفرستین واس من  چاک ...

شما منو تو یه تاپیک صدا زده بودید چرا؟

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

منم گاهی همین تفکرو داشتم.. ولی خب اونایی که آدم کشتن بی دلیل چییی؟

هرگناهی ک کرده باشی همون گناه باعث عذاب روحت میشه نه اتیشی ک خدا به راه کرده

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀