خرید لباس برای ما که نمیخوایم تنگ و کوتاه و پاره و جلوباز و... بپوشیم واقعا سخت شده😥
#حقیقت_تلخ
شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شماها باید لباس بپوشید بدون مانتو چادرم زیپشو بکشید ک معلوم نشید راحت ترم هستین
میخوام وقتی خوابگاه هستم و میرم سلف یه بافت بلند و دکما دار بپوشم چون روزی سه وعده نمیتونم چادر سر کنم و متاسفانه پیدا نکردم
شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
شماها باید لباس بپوشید بدون مانتو چادرم زیپشو بکشید ک معلوم نشید راحت ترم هستین
دقیقا
منم زیر چادر تی شرت میپوشم زیپ چادرم میبندم
ولی وقتی مهمونی میریم نمیشه
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
عزیزم بگیر خودت دکمه بدوز براش من گرفتم دکمه دوختم هم از مدل جلو بازش فشنگتر شد هم اونی شد ک میخوام
واسه جادکمه ای باید پاره شه خب خراب نمیشه؟
اگه تهرانی برو یاس من دیروز رفتم بافت دکمه دار داشت خوشگلم بودن
نه تهران نیستم عزیز