خرید لباس برای ما که نمیخوایم تنگ و کوتاه و پاره و جلوباز و... بپوشیم واقعا سخت شده😥
#حقیقت_تلخ
شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
والا من دنبال لباسای بازم سختتر گیر میاد،همین هفته پیش بود،فروشنده مغازه هم گفت انقدر که غر میزنن پوشیده میاریم،هزارجارو گشتم،،،،،البته شما میتونید تو پیج اناشید حسینی مزونایی که لباس اسلامی طراحی میکنن پیدا کنید
خواهرای من چادری نیستن اما مانتوی خوبم که پیدا نمیشه قربونش برم مانتو جلوبازایی که خیلی خوششون میاد ...
قازان قفلی چیه؟
شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
دقیقا من الان چن ساله که سر همین قضیه چادر جلوبسته میپوشم و کلا مانتو رو بیخیال شدم
چادرت چه مدلیه؟