2777
2789

درد شکم طبیعیه 

نه اشکال نداره اگه گوشتش کامل بپزه.

سوپ جو خوبه ولی خب هویجش میگن چون ویتامین آ زیاد داره کم باشه البته یه بار مشکل نداره

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد شکم اگه بالاش باشه نه طبیعی نیس اگه پایینم باشه یعنی عفونت یا انقباض بازم خوب نیس باید بری دکتر

دکتررفتم شیاف فرتیژست داده ولی روش نوشته استعمال واژینا ومقعدی الان من نمیدونم استفادش چطوره.اگه کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه؟؟؟؟

دکتررفتم شیاف فرتیژست داده ولی روش نوشته استعمال واژینا ومقعدی الان من نمیدونم استفادش چطوره.اگه کسی ...

منم نمیدونم عزیز زنگ بزن از خوده دکتره بپرس شاید واسه عفونت بهت داده واژیناله

فرقی نمیکنه هم میتونی مقعدی بزاری هم واژینال ولی واژینال میگن تحریک میکنه باعث لکه بینی میشه همون  مقعدی بزار ببین اگه میتونی بجا فرتیژست برو سیکولوژیست بخر خارجیه تاثیرش بهتره

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
منم نمیدونم عزیز زنگ بزن از خوده دکتره بپرس شاید واسه عفونت بهت داده واژیناله

واسه عفونت نیس واسه سفت شدن جا بچس 

فرقی نمیکنه هم میتونی مقعدی بزاری هم واژینال ولی واژینال میگن تحریک میکنه باعث لکه بینی میشه همون &n ...

شماهم دردمثه قاعدگی دارید.من پایین شکمم درد میکنه .یعنس اینوبرادردداده؟؟؟

شماهم دردمثه قاعدگی دارید.من پایین شکمم درد میکنه .یعنس اینوبرادردداده؟؟؟

ببین سه ماه اول هر دل دردی طبیعیه چون ماه اولی بچه داره جاشو درست میکنه درد داری ولی بیشتر استراحت کن کارای سنگین نکن نزدیکی نداشته باش.این شیاف واسه هم اینه که جا بچه سفت بشه خودشو نگه داره هم واسه جلوگیری از درد و جلوگیری از لکه بینی و خونریریه

ببین سه ماه اول هر دل دردی طبیعیه چون ماه اولی بچه داره جاشو درست میکنه درد داری ولی بیشتر استراحت ک ...

ببخشیداگه اینجوریه که شمامیفرماییدیعنی استفادش واژیناله؟؟؟

ببخشیداگه اینجوریه که شمامیفرماییدیعنی استفادش واژیناله؟؟؟

فرقی نمیکنی هم میتونی واژینال استفاده کنی هم مقعد .واژینال باعث تحریک میشه از،مقعد بزار هم راحت تره هم موادش بیرون نمیریزه 

شبا بزار که تا فردا دستشویی نری خوب جذب بشه قبلشم دستشوییتو کامل برو چون وقتی میزاری یه خورده حالت  دستشویی گرفتن میگیری اولش