2777
2789
عنوان

سردشدم از زندگیم

141 بازدید | 8 پست

سلام بچهها یه مدتیه با شوهرم مشکل داشتیم همش دعوامون میشد تو یکی از دعواهامون بهم گفت که دوسم نداره وقتیم بچم به دنیا بیاد طلاقمو میده دعوامون تموم شدا اشتیم کردیم اما از اونروز به بعد دیگه دلم صاف نمیشه باهاش احساس میکنم دیگه دوسش ندارم دیگخ بودوونبودش واسم فرقی نمیکنه به نظرتون چیکار کنم

بش بگو چرا اون حرفو زدع

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش حرف بزن بگو تو دلت مونده اون حرفش البته یجوری که باز اونم ناراحت نشه مثلا بگو اون حرفی که زدی چقد جدی بود از ته دلت بود ؟ 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه رفیقی داره همه چیزو همه کسش شده اون منم مخالف اینم خیلی زجرم میده با اونم میره سرکار قبلا میرفت سرکار کلی زنگ میزد سریعم برمیگشت میگفت دل تنگت شدم اما حالا انگار نه انگار صب میره شب میاد پیش اون بیشتر بهش خوش میگذره همه تفریحاتش با اونه بهش گفتم بین منو اون یکیو انتخاب کن اونو انتخاب کرد😭😭😭😭

یه رفیقی داره همه چیزو همه کسش شده اون منم مخالف اینم خیلی زجرم میده با اونم میره سرکار قبلا میرفت س ...

نمیدونم با چه درایت و سیاستی کفتی یا من یا اون ادم دوتا چیز هم سطح رو میزاره مقایسه تو که خودت رو در سطح اون میدونی چی بگم دیکه....سعی کن یکم پخته تر حرف بزنی با همسرت

خواهش میکنم بانو

این تاپیک رو حتما بخون کمکت میکنه یاد بگیری با مردت صحبت کنی طوری که ....https://www.ninisite.com/discussion/topic/3402514/چطور-با-مردان-خبیث-اقا-و-شیرمرد-کم-حرف-بچه-ننه-روانی-حتی-عاشقصحبت-کنیم?postId=109404592

نمیدونم با چه درایت و سیاستی کفتی یا من یا اون ادم دوتا چیز هم سطح رو میزاره مقایسه تو که خودت رو در ...

با اون میره تفریح کوه هرکاری میگه براش میکنه اما من هرچی میگم یه بهونه واسش داره هروز با اون دور دوره ولی چهارماهه منو یه بازار خشکو خالی نبرده

با اون میره تفریح کوه هرکاری میگه براش میکنه اما من هرچی میگم یه بهونه واسش داره هروز با اون دور دور ...

بخاطر اینکه بینشون وایسادی بخاطر اینکهدبلد نیستی باهاش حرف بزنی بخاطر اینکه افتادی فاز کل کل بخاطر اینکه افتادی بی سیاست وسطشون.حرف حساب هم نمیزنی حتی.ادم میخاد مردشو از دوستش دور کنه صاف تو چشماش نگاه میکنه میگه بین من و اون یکی رو انتخاب کن؟و اگر انتخاب نکنه تورو یک درصد چی میشه مثلا واقعا فکر نکردی تهدیدت چیه