سلام من شنبه سایتوتک استفاده کردم ده عدد از همون روز دردم شروع شد با کلی جوشونده اینا خونریزیم ادامه داره لخته ام ازم میاد دردم زیر دلم دارم امروز ک پنج شنبس همچنان ادامه داره ولی من گذاشتم شنبه برم سونو میخاستم از تجربیاتتون استفاده کنم ممکنه جنین نیوفتاده باشه با این همه خونریزی و لخته ؟!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باشه خیلی ممنون فقد اینکه شما قرص خوردی بد رفتی ساکشن یا از اول ساکشن شدی؟
عزیزم میخوام یه سوالی ازتون بپرسم..
آخ شما چرا اینقد زود ب فکر سقط افتادین؟؟؟؟جنین دوست من ۸هفته قلبش تشکیل شد
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
شیش هفته بودم دیگ دکتر چار هفته گفت برو شیش بیا رفتم گفت قلبش نمیزنه من ب دستور دکتر دکتر رفتم جلو ع ...
ینی قلبش تشکیل شده بود بعد ازکار افتاده بود؟؟؟
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
خب عزیزم خیلی ها بودن ک جنینشون بعده ۷هفته قلبش تشکیل شده....زود ب فکر سقط افتادین......ان شاالله بازم ب زودی نینی دار شین