جانانy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 1972 عنوان مادر شوهر حسود 985 بازدید | 66 پست سلام دوستان من یه ساله ازدواج کردم من و همسرم خیلی صمیمی وخوبیم باهم هروقت اگه نشسته باشیم یا مثلا تو اتاقمون هستیم مادر شوهرم سر زده میاد تو اتاق میگه یکم بیا بااینکه الکی کارم نداره یا بعضی وقتا همسرمو میبوسم زورش میاد انگار میگه چیه مگه ندیدیش یا شبا سیر نمیشی بخدا خیلی دلخور میشم لطفا کمکم کنید چکار کنم 😭😭😭😭😭 یه جا نوشته بود وقتی یکی داره با تمام وجود نصحیتت میکنه مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی خودش در گذشته شه! 1398/08/02 | 20:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18066 من هیچوقت جلوی هیچکس همسرمو نمیبوسم.زشته اینکار جلوی مادرش نکن به نظرم من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 باید جدا ازشون زندگی کنی همینجلو مادرشوهرت همسرت رو میبوسی😫😫😫😫 اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 بگو حسوديت ميشد چرا دامادش كردى نگهش ميداشتى واسه خودت "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
فرفری69 عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 433 من هیچوقت جلوی هیچکس همسرمو نمیبوسم.زشته اینکار جلوی مادرش نکن به نظرم منم دقیقا فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 باید جدا ازشون زندگی کنی همین جلو مادرشوهرت همسرت رو میبوسی😫😫😫😫 😂😂😂😂😂😂ايرانيا بدتر از تركيه اى ها شدن "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
هلگا عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2632 پیش مادرشوهر ، شوهرتو می بوسی؟ چقدر بچه اید شما. میخوای چیو به مادرشوهر ثابت کنی؟
mahhastam عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 614 گفت کتو اتاقیم یهو میاد خانومای نجیب و شوهر بوس نکن. نوشتم مهسا هستم اشتباه تایپ شده😍دعا کنید phdرشته دلخواهم قبول بشم 😇
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18066 منم دقیقا حالا فکر میکنن پسرشون چی باشه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56334 بقیه چیزارو کار ندارم ولی جلوی مادرشوهر همسر و نمیبوسن چرا😂
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40719 خب کار تو اشتباه و بی احترامیهجلوی بزرگتر باید بعضی چیزا رو مراعات کرد ربطی به حسادت نداره ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
جانانy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 1972 من نگفتم جلوش میبوسمش ولی اخه وقتی میاد از سرکار مثلا تو حیاط میبوسمش برم تو میگه چیه سیر نمیشی همش تیکه میندازه یه جا نوشته بود وقتی یکی داره با تمام وجود نصحیتت میکنه مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی خودش در گذشته شه!
shadnaz عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2468 من نگفتم جلوش میبوسمش ولی اخه وقتی میاد از سرکار مثلا تو حیاط میبوسمش برم تو میگه چیه سیر نمیشی همش ... باهم تو یه خونه زندگی میکنید ؟ نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹