2777
2789

نادعلیا 

چله زیارت عاشورا

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز شب، چله زیارت عاشورا حق شناس، نماز توسل به حضرت ابوالفضل، نذر حضرت علی اصغر، 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نماز شب، چله زیارت عاشورا حق شناس، نماز توسل به حضرت ابوالفضل، نذر حضرت علی اصغر، 

واااای نذر حضرت عباس و حضرت علی اصغرو میگی چطوری نذر کنم😢

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
بهش اعتماد کن وناامید نشو وصببببببببر داشته باش به وقتش اون چیزی که به صلاحته عطامیکنه انشاالله

چقدر صبررر😭😭😭💔💔💔ما که چهل سال صبر کنیم پیر میشیم😢💔

چقدر صبررر😭😭😭💔💔💔ما که چهل سال صبر کنیم پیر میشیم😢💔

خدانکنه، منظورم این که هی مدام نگو فلان خواسته ام بده دعاکن باهاش حرف بزن درددل کن شاید صلاحت نیست عزیزجانم والا خدا بنده نواز ،مهربون وبخشنده است محال اگر بدون به صلاحت هست نده،دعای جوشن صغیر رو بخون هرشب عالیه دعااااات کردم دعام کن نازنین😞😭التماااس دعا

خدانکنه، منظورم این که هی مدام نگو فلان خواسته ام بده دعاکن باهاش حرف بزن درددل کن شاید صلاحت نیست ع ...

محتاجیم به دعا عزیزم😢😢

جوشن صغیر رو به روش خاصی بخونم؟

نه ولی هرشب بخون ،دیگه غصه نخور انشاالله به زودی دلت شااااد بشه ووجودت پراز آرامش خدایی بشه🙏🙏🙏🙏❤

مرسی عزیزمم ممنون