2777
2789
عنوان

واريكوسل

8576 بازدید | 15 پست

دوستاني كه همسرشون واريكوسل داشتن ميشه بگين چه مدت بعد عمل باردار شدين

همسرم ٧ ماه پيش عمل كرده

قبل عمل مورفولوژي نرمال ٦٠ درصد حركت ٥ درصد حجم مايع مني كه بايد بالاي ٢ ميلي متر باشه ١/٢ ميلي متر بودتعداد هم ٣٧ ميليون

جديدا ازمايش نرفته ببينم چقدر تغيير كرده 

خودمم مشكلي نداشتم خدا رو شكر پريودامم منظمه

امروز پريود شدم اعصاب ندارم يه عالمه علايم بارداري داشتم كه ظاهرا توهم بوده😢😢😢😢

ميشه واسه مامان شدنم يه صلوات بفرستين لطفا❤️

شوهر من واریکوسل داشت و آزمایش داد گفتن خیلی وضعت بده حرکت اسپرمت خیلی خیلی ضعیفه شکلش بده  اندازه اش بده چمیدونم کلی گفتن بعدم بهش ویتامین ای و ال کارنی تین و تاموکسیفن ۱۰دادن گفتن ۳ماه بخور اگه زنت باردار نشد بیا عمل کن خلاصه ۳ماه مصرف کرد ومن باردار نشدم خیلی حالمون بد بود ماه چهار رفتیم پیش پروفسور زرگوش براش باز آزمایش نوشت و گفت بیا ببینم وضعت چطور وقتی آزمایششو دید گفت یه کم بهتر شده ولی نه زیاد و براش قرص کیوتن نوشت گفت اگه تا دوماه دیگه باردار نشد قطعاباید عمل کنی خلاصه همون ماه که ما رفتیم پیش پروفسور زرگوش شوهرم ۱۴شب نیت کرده بود نماز شب بخونه که من باردار بشم خلاصه شوهرم اون قرص پروفسور رو مصرف نکرد و معجزه شده من باردار شدم توی همون شبهایی که نماز شب میخوند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من واریکوسل داشت و آزمایش داد گفتن خیلی وضعت بده حرکت اسپرمت خیلی خیلی ضعیفه شکلش بده  اند ...

خوش بحالتون واسه منم دعا كن عزيزم واقعا خسته شدم ديگه

آخه من الان سه ماهه اقدامم همسرم بیضه هاش درد میکنه گاهی.یه جا خوندم از علائم واریکسوله

اره معمولا درد رو گريد هاي بالاتر دارن همسر من فقط از رو ازمايشش مشخص شد كه واريكوسل داره

اشتباه منو نكن من يه سال و نيم صبر كردم همش گفتم اين ماه شايد حامله شدم همين اول بفرستش بره ازمايش بده كه خيالت بشه

ما که از نماز شب معجزه دیدیم اگه توام آدم مذهبی هستی حتما ۱۴شب نیت کن یا خودت یا شوهرت بخون خیلی برا بچه دار شدن خوبه....

من ۸ماه یک شب درمیان و هرشب نزدیکی داشتم اما باردار نمیشدم ولی اون ماه که باردار شدم فقط یکبار ۱۰پریودیم نزدیکی داشتم اونم نه به قصد بچه ولی همون یکبار گرفته بود...خودم داشتم شاخ درمیوردم الان دخترم خداروشکر یکسالشه...حتما امتحان کن خدا به مراد دلت برسونتت

من ۱۰پریودیم نزدیکی داشتم دیگه نداشتم و شوهرم چهارده پریودی من رفت آزمایش اسپرم تقریبا یک هفته بعدش ما رفتیم جواب آزمایش رو بردیم برا پروفسور زرگوش وقتی پروفسور جواب آزمایشو دیدگفت((((((( بهتر شده ولی بعید میدونم که باردار بشی))))))) ولی نه دکتر میدونست نه ما میدونستیم که خدا بزرگتره و من همون روز توی مطب دکتر هامله بودم و خودم نمیدونستم بعدش که از مطب دکتر اومدیم بیرون شوهرم رفت قرصی که دکتر براش نوشته رو بخره که من گفتم نه بزار اگه این ماه پریود شدم برو بخر...اون روز۲۴آذر ۹۶بود ومن باید ۶دی۹۷پریود میشدم که به لطف خدا پریود نشدم و رفتم آزمایش گفت بارداری....خیلی خوب بود ان شالله قسمت شما هم بشه😉 

سلام شوهر من واریکوسل داره سمت چپ گرید ۲ و راست ۱ هستش ولی خوشبختانه سه ماه اقدام کردم شد الان دارم میرم تو دوماه امیدتون رو از دست ندین و با توکل بخدا اقدام کنید ایشالا میشه❤❤❤❤❤❤

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری واریس :

♦️درمان واریس ورید اندام ها ، خصوصا پاها و واریس بیضه ها ( واریکوسل)

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

سلام دوستان وقتتون بخیر. من مدتی هست که متوجه شدم همسرم مشکل واریکوسل در بیضه سمت چپش داره و ممکنه برای بارداری دچار مشکل بشیم. هفته گذشتع پیش دکتر صادق زاده رفتیم و یکسری دارو برای کنترل و درمانش دادن بهمون. 

https://www.drsadeghzade.com/245/واریکوسل/