2777
2789
عنوان

قرعه کشی

228 بازدید | 13 پست

دوستم ۲۰ نفر رو که به قول خودش قابل اعتمادن،جمع کرده،منم یه نفر از اون ۲۰نفرم

ماهانه نفری یه تومن قرار شد بدیم

۲۰ماهه

که کل مبلغ قرعه کشی نفری۲۰میلیون میشه

امروزم قراره شروع بشه

اما همسرم میگه این کارو نکن،ممکنه توش آدم نادرستی دربیاد و پولتو بهت ندن

خواستم نظرشمارو بدونم

🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فامیل ما انجام دادن خیلی خوبه ولی همه مورد اعتمادن در ضمن پولتونو قرار نیست اعضا بدن ک کسی ک قرعه کشیو راه انداخته میده اونه ک باید مورد اعتماد باشه

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بستگی داره خب ما خانوادگی میذاشتیم خوب بود. یه دوستم داشتم گذاشته بود از همه سفته گرفته بود اونم خوب بود

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

فامیل ما انجام دادن خیلی خوبه ولی همه مورد اعتمادن در ضمن پولتونو قرار نیست اعضا بدن ک کسی ک قرعه کش ...

دوستم میگه هرماه باید اعضا بدن که به قید قرعه به نام یه نفر دربیاد

🌹

اگه قابل اعتمادنیستن موافقم ریسک نکن

منم قرعه میزارم ولی پیش آدم‌مطمعن الان ده ساله قرعه داریم پیشش بیشترینش ۴۰میلیون بوده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

عزیزم باید ازشون مطمئن باشی

اما اگر شرکت کردی یادت باشه اگر از نفرات آخری باشی که وام به اسمت درمیاد باید خمس بدی

دقیقش رو میتونی از ۰۹۶۴۰ بپرسی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خمس چرا؟ اول که در نمیاد من باید بدم؟

فکر کنم بستگی به این داره که نفر چندم دربیاد

چون از یکسال بیشتر میشه و در واقع داری پول جمع میکنی

عزیزم حکمش رو زنگ بزن بپرس 

من خوب نمیتونم توضیح بدم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی