2821
2789
عنوان

تفاوت قد

171 بازدید | 18 پست

بچه ها یه سوالی ذهنم خیلی درگیر کرده، داداشم قدش ۱۷۳ هست، دختر خالم قدش ۱۶۸هست، اما دختر خالم خیلی قدش بلندتر میزنه، حتی کنار داداشم که وایمیسه بلندتر هست

چجوری میشه که قد ۱۶۸، بلندتر ۱۷۳ میشه؟

خدایا امیدم فقط تویی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داداشت حتما هیکلیه

اون لاغر و ظریفه کشیده تر نشون میده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

وزنشون چطوره؟ کی تپل تره؟ برادرت اگر تناسب اندام داشته باشه و یکم کار کنه روی خودش میتونه بلند تر ...

داداشم هیکلی و تپل هست، ۱۵کیلویی از دختر خالم بیشتر هست

خدایا امیدم فقط تویی...
وزنشون چطوره؟ کی تپل تره؟ برادرت اگر تناسب اندام داشته باشه و یکم کار کنه روی خودش میتونه بلند تر ...

یه کم رو خودش کار کنه یعنی چیکار کنه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
استارتر یه معادله هزار مجهولی طرح کردی چه میدونیم خب خودت بگرد پرتقال فروشو پیدا کن و به ما معرفی ...

اخه خودم از دیشب تا حالا که دیدم اینجوره ذهنم داره هنگ میکنه، همیشه فک میکردم دختر خالم از لحاظ سانتی بلندتر هست اما دیشب گفت ۱۶۸ هستم تعجب کردم

خدایا امیدم فقط تویی...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز