2777
2789
عنوان

بیایید جنسیت نی نیمو فهمیدم❤️👑

315 بازدید | 24 پست

سلام خانوما لطفا ازتون میخوام واسه اینکه همه ی نی نیا سالم و صالح بیان بغل مامانشون یه صلوات بفرستین. (اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) 🌹😍

امروز یه سری اتفاق افتاد که من اورژانسی رفتم سونو قرار بود شنبه برم آنومالی ولی امروز شد، اونجا که داشت سونو می‌کرد گفتم دکتر جنسیتش چیه حس میکنم پسره دکتر یه لبخند ملیح زد گفتش چون که دلت میخواد حس میکی هرچی تقدیر باشه اتفاق میوفته بعد از کلی سونو گفت نی نی گل دختره👨‍👩‍👧💝👑. باورم نمیشد چون همه میگفتن پسره منم هزارتا خواب دیده بودم که بابام و همه اطرافیان توی خواب میگفتن پسره، بقیه خواب دیده بودن پسره، اصلا پهلو نیاوردم،خانومای نی نی سایت از روی ضربان قلبش و عکس سونو گفتن پسره، از روی قیافم همه میگفتن خوشگل شدی بچت پسره به جوری که هم من هم همسرم باورمون شده بود خب دیگه پسره... 

ولی امروز یه خبر باورنکردنی شنیدیم و شوکه شدیم برام اصلا فرقی نمی‌کرد ولی وقتی بادکنک ترکوندیم قیافه شوهرم دیدنی بود😂😂😂 واقعا از ته قلبم میگم انشالله قسمت همه، اینم بدونیم خدا مصلحت مارو در هرچیزی که خودش بخواد قرار میده🙏💎. 

دعا کنین دخترنازم سالم و صالح بیاد بغلم🧸❤️

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
ان شاءا الله سلامت بغلش کنی عزیزم چند هفته ای؟

17 هفته 6 روز به تاریخ آنومالی 

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم من دخترم تابدنیا اومد  خیروبرکت با خودش اورد ایشاالله قدمش مبااارک

مرسی عزیزم همچنین نی نی شما❤️

عزيزم منم همه بهم ميگفتن پسر از قيافه و شكم و اينا

واي خدا بهم لطف كرد و يه دختر داده الهي خيرش ببيني و منم  همينطور 

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
جشن جنسیت گرفتین؟؟ چند نفر . بادکنک هلیومی؟کی توش رو پر صورتی کرد؟

نه فقط خودمون بودیم یه بادکنک گنده گرفتیم سه تا بادکنک صورتی باد شده هم کردیم توش ترکوندیم😅تجملاتی نبود فقط 1دونه بادکنک اونم واسه سوپرایز شوهرم😂💎

آخی عزیزم انشاله به سلامتی بیاد بغلت☺

اگه میشه واسه منم دعا کنین، ۳۴ سالمه ولی نمیشه که نمیشه دیگه ناامید شدم😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم