پسرم ۱۹ ماهشه و تو ازمایش مشخص شد تالاسمی مینور هست . و rbcخونش بالاست . دکترش بهم گفت فولیک اسید قطع نشه ولی نگفت قطره اهنو کم کنم بتازگی متوجه شدم اهن برای تالاسمی مینور اصلا خون نیست خیلی نگرانم
امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما آهن اصلا برا تالاسمی مینورها خوب نیست، دکترم بریم میگه کم خونی تالاسمی مینورها باید با اسید فولی ...
میتونی یه پزشک دیگه ببری
ولی مینورها باید حواسشون به میزان آهن باشه نه اینکه مصرف نکنن
منم مینورم عزیزم
امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲
میتونی یه پزشک دیگه ببری ولی مینورها باید حواسشون به میزان آهن باشه نه اینکه مصرف نکنن منم م ...
منم مینورم، متخصص خون گفته بود بهم اصلا قرص آهن نباید مصرف کنم، در حدی که گفته بودن میخوان به آردها تو نونوایی آهن اضافه کنن، دکتره میگفت برا مینورها خیلی خطرناکه، مادربزرگم هم مینور داشت نمیدونست، چندسالی قرص آهن مصرف میکرد سرطان خون گرفت که بعد که فهمیدن مینور داشته گفتن مصرف قرص آهن تو مینورها این مشکل رو درس میکنه