2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

86 بازدید | 3 پست

من پارسال باردار شدم و متاسفانه بچه ام نموند و سقط شد و قلبش تشکیل نشد همون پارسال که این اتفاق افتاد قبل سقطش که خواهر شوهرم بو برده بود بچه نمیمونه هی مسیج میزد حالمو می‌پرسید و همش میگفت صدا قلبشو شنیدی دیدی چقدر قشنگه، منم که هر بار میرفتم سونو صدایی نمیشنیدم با حرف خواهر شوهرم دلم میشکست و میگفتم چرا قلبش تشکیل نمیشه خلاصه پارسال قبل سقطش همش برنامه خواهر. شوهرم همین بود که مسیج میزد و از حال بچه ام می‌پرسید، متاسفانه برام نموند و سقط شد ولی به لطف خدا امسال باردار شدم و الان هفته 26 با داریم، از زمانی که باردار شدم یه بار نشده خواهر شوهرم یه زنگ یا مسیج بزنه حال بچه رو بپرسه یا میبینمش حال‌ خودم و بچه ارو بپرسه و یه راهنمایی کوچیک بکنه چیکارا کنم برای جنین خوبه، فقط هر سری دیدمش انرژی منفی داده من تکون بچه ام از هفته 20 شروع شد قبل اون خواهرشوهرمو میدیم میگفت من از سه ماهگی تکوناشو فهمیدم و بهم استرس میداد که‌ بچه من هنوز تکون نمیخوره بعدم که تکوناش شروع شد البته خودش نپرسید که شروع به تکون خوردن کرده و از صحبتام با دختر عمش متوجه شد تکون میخوره گفت حالا تازه نگرانیات شروع شد که کم تکون بخوره باید بترسی و منم که یه روز کم تکون میخوره یه روز خوبه ترس افتاد تو جونم از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه، خلاصه هر سری یه داستان دارم باهاش و اصلا هم الان که می‌دونه این بارداریم موفقه اصلا حالمو نمیپرسه، خیلی ته دلم ازش ناراحتم به نظرتون چه برخوردی با چنین آدمی باید بشه؟ جالب اینجاست شوهرم اصلا قبول نداره خواهرش بد ذاته و اونو فرشته میدونه و من حرفی بزنم من بده میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم چیز مهمی نیست اگه خیلی اذیتی رفت وامدتو کم کن از دیگران انتظار نداشته باش حالتو بپرسن یا راهنم ...

نه من انتطاری ندارم ازش ولی دوست هم ندارم بچه ام به دنیا میاد تظاهر به دوست داشتنش بکنه و طرف بچه بیاد اون که یک بار حالمو نپرسید دوست داشتنش بعد تولدش به نظرم دروغه و برای جلب توجه شوهرمه، البته من که نمیگم نیاد ببینتش حقشه عمه اشه ولی این که تظاهر به محبت کنه برام سخته، من باردارم جز استرس و ناراحتی هیچ فایده ای برام نداشت اگه بچه برادرش دوست داشت حداقل دوره بارداری سعی می‌کردند هوامو داشته باشه و آزارم نده، الانم شوهر گیر داده با خانوادش بریم سفر خواهرش هم‌ هست اصلا دوست ندارم با اون همسفر بشم و بهانه‌ میارم نریم