2777
2789
عنوان

دنبال راه چاره ام اما چاره ای نیست

109 بازدید | 6 پست

3سال ونیم دوست بودیم... 2 سال عقد 6 ساله عروسی کردیم. هر دومون تحصیل کرده ایم و شغلی خوبی داریم. به دختر 16 ماهه داریم.... خوشگل و تو دل برو.... از یه زمانی اختلافاتمون  زیاد شد هی بهانه میگرفتیم من بیشتر... با کارایی ک میکنیم حس  میکنیم داریم به هم بی احترامی میکنیم اما هدف هر کدوم مون ازون کارا یچیزیه ک طرف مقابل نمیفهمه... رو حساب احترام و توجه یه کاری واسه هم میکنیم اما منظور همو بد متوجه میشیم. سو تفاهم بینمون خیلی زیاده. من از بیخیال بودنش تو رسیدگی به کارای مردونه خونه، بی تفاوتیش به ظاهرش، بی سلیقه بودنش، اهمیت ندادن به سلامتیش شاکی ام... اون از توجه نکردن من از نداشتن س.ک.س مرتب... ازینکه شبا پیشش نمیخوابم.... درک نمیکنه با بچه کارام خیلی زیاده دوست داره براش همیشه تر و تازه و با انرژی باشم. ا. نمیتونم.... تلاش میکنم اما همیشه اینجوری نیستم. بعضی وقتا ک قاطی میکردیم و دعوا میکردیم میرفتیم بیرون یا س. ک. س داشتیم یا یکیشون کوتاه میومد یا میرفتیم رستوران یا بچه رو میذاشتم پیش کسی و دوتایی خونه بودیم اما الان هیچی دیگه آروممون نمیکنه..دیگه هیچی تلاشی واسع خوب کردن مون نتیجه نمیده خوبیم باز دو روز بعد شروع میکنیم.... دیشب خوب بودیم ینی خوب که نه قهر بودیم اما با هم حرف میزنیم... سریال دیدیم بعد شام درست کرد و رفتیم تو بالکن هوا خیلی خوب بود... اومدیم تو رختخواب بحثمان شروع شد من گریم گرفت اونم رفت توی هال خوابید. امروز خونه مادر شوهرم بودیم من نرفتم گفتم حالم خوب نیست بگو با دوستاش رفته بیرون. او بچه رو برد و خودشم رفت. قبلش باز اومدم تو اتاق گریم گرفت و پر از حوض بودم چند بار دستشو کوبیدم رو چرخ خیاطی درش شکست از شدت ضربه ام.... او و ختمی اومدن تو اتاق.... دخترم ترسیده بود.... اومده بود پیشم صدام میزد... هیچ وقت خودمو نمیبخشم ... اونم اومد گفت دست ازین کارات بردار فقط با این کارات اگه هم زندگیمون به بن بست نرسه تو میرسونیش . نمیدونم چکار کنم... دیگه تحمل این زندگیو  ندارم تحمل دعوا و مراغه و اعصاب خرد کنی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم آرامش داشته باش معلومه خیلی آشفته ای 

چجوری اخه... وقتی همه زندگیم رو هواست  تمام  تصورات دوران دوستی مون داره خراب شده... بچه ام ک دوسش دارم داره تو این دعواهایی ما بزرگ میشه... 

چرا همش بحث سکوت کن به خواسته هاش توجه کن وقتی ازت راضی شد توام با نرمی یکی از خواسته هاتو بگو بهش بگو دوسش داری و فقط با اون احساس خوشبختی میکنی تو آرامش داشته باش و به اونم آرامش بده ایشالله کم کم مشکلتون از بین میره

هرچه هستم خدایم داند...
چجوری اخه... وقتی همه زندگیم رو هواست  تمام  تصورات دوران دوستی مون داره خراب شده... بچه ا ...

تصورات دوران دوستی رو کنار بزار زندگی مشترک خیلی پیچیدس اگه با عشق هم دیگه رو درک کنید و فقط خودتون رو نبینید آسون میشه خوشبخت شدن

هرچه هستم خدایم داند...

ببین ما زنا یاد گرفتیم با اومدن بچه قید خودمونو شوهرمونو زندگیمونو میزنیم بعد تازه شاکی میشیم که چرا شوهرم سرد شده الگوی من یه خانم مسن از اقوامه که با ۸ تا بچه هنوز اتاق خواب خودش و شوهرش جداس میگه ۴۰ ساله یک شب سرمونو از هم جدا نذاشتیم چرا باید بخاطر بچه شبا پیش شوهرت نخوابی و نیازاشو جواب ندی اکه خودتو درست نکنی زندگیتو از دست میدی