2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آلوورا بسیااار عالیه

امتحان کردم که میگم

واسه آفتاب سوختگی، سوختگی با هرچی و کبودی و ورم استفاده کردم و جواب فوق‌العاده گرفتم

واسه پوست صورت هم زدم که باعث شفافیت و تازگی پوستم شده

آنا امااان از تنبلی که باعث میشه ادامه ندم  

سدر استفاده نکردم ولی الوورا واقعا خوبه من زدم تو گلدون هی هرسری ازش میکنم میزنم به صورتم خودش دوباره رشد میکنه😀😀

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

منم سدر خریدم که بزنم هنوز نزدم .الوورا هم دیدم خیلیا زدن اگه رو پوستت بیوفته خوبه اگ نیوفته خوب نیست دوستم زد پوستش تیره شده بود یه جوری بود ولی زن همسایمون زد مثل ماه شده بود روشن سفید لکاش هم رفت البته ایناخود اوورا رو مستقیم میزاشتن رو پوست 

چجوری میکنی؟ یه برگ کامل؟ 

نه بابا یه برگ کاملش زیاده برا یه بار استفاده یه کوچولو ازش جدا میکنم

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

عزیزم بایدامتحان کنی ببینی باپوستت سازگاره یانه مثلامن خودم باالووراجوش میزنم،اماماسک نشاسته یاماسک پودرجوانه ی گندم خیلی روپوستم میفته

لطفالایک نکنید،ممنون
نه بابا یه برگ کاملش زیاده برا یه بار استفاده یه کوچولو ازش جدا میکنم

آها

من دلم نیومد از گلدونم بکنم، برگاش کوچیکه اما بازم واسه یبار زیاده، یه برگ بزرگ گرفتم فروشنده گفت ژلشو جدا کن بذار توی فریزر هر دفه یخوردش بردار