2777
2789
عنوان

کسی بوده ...

99 بازدید | 6 پست

دوستان کسی بوده که دوران مجردی تپل بوده باشه و لاغر کرده باشه بدنش ترک خورده باشه ... بعد ازدواج کرده برخورد همسرشون چجوری بوده ؟ 

بهتره قبل عقد بگه؟ 

من بدنم همینجوره مگه چیزه مهمیه که گفته بشه یا نه؟

چندتا از دوستامم لاغر بودن ولی بدنشون اینجوری بود

چقدر خوبه یه مردی اولش بگه خب پس چون ترک داری و پوستت مثل عروسک پلاستیکی صاف نیست نمیخوامت و خدا یه شر یه شیطانو از زندگی ادم کم کنه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بدنم همینجوره مگه چیزه مهمیه که گفته بشه یا نه؟ چندتا از دوستامم لاغر بودن ولی بدنشون اینجوری بو ...

آخه من خودم زیاد مهم نیست ولی چون زیاد ترک داره بدنم (خیلی زیاد ) البته پوستتم سفیده و ترک ها سفید شده ... 

بعد امروز تو دانشگاه از یکی شنیدم که به جدا شده تو عقد پسره گفته چون ترک داره بدنت ... 

آخه من خودم زیاد مهم نیست ولی چون زیاد ترک داره بدنم (خیلی زیاد ) البته پوستتم سفیده و ترک ها سفید ش ...

یا دوستت کامل دلیل جداییشو نگفته یا اون پسره از دختره سیر شده و اینجوری بهونه اورده

بدن ادمیزاد خال داره مو داره جوش داره ترک داره و... مگه مثلا دست و پای مصنوعیه که پلاستیکی و صاف باشه؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
یا دوستت کامل دلیل جداییشو نگفته یا اون پسره از دختره سیر شده و اینجوری بهونه اورده بدن ادمیزاد خال ...

خوب منم همین میگم نمیشه که بلاخره خود پسره هم موردی داره خیلی خودش افسرده شده بود ... 

به خاطر حرف پسره ...