من دیروز نوبت دکتر داشتم ان اس تی گرفت انقباض نشون داد گفت دردات شروع شده باز دوباره شب نوار قلب گرفتن دوباره انقباض نشون داد معاینه کردن یه سانت بودم گفتن صبح برگرد ولی من نرفتم آخه اصلا دردی ندارم . اونایی که تجربه دارن به نظرتون برم زایشگاه یا صبر کنم دردام زیاد بشه خطری نداره؟
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ب نظر من نرو ولی اماده باش باید باشی،تنها نمون،من خودم تو 39هفته بدون درد تو ی 100متر پیاده روی خیلییی اروم کردم یهو در حد ی استکان خوناب ازم ریخت،سریع رفتیم بیمارستان معاینم کرد گفت دهانه رحم نداره باز من درد نداشتم،رفت سرپرستارو اورد معاینه کرد گفت چیو دهانه رحم نداره خانوم فوله ده سانت بازه،بزنید دکترش زود بیاد😁سوزن فشار زدن دردام شروع شد
نه ندارم فقط درد خیلی کمی بعضی وقتا تو کمرم دارم همون دیشب در عرض یک ساعت دوبار معاینه کردن
حواست به علائم زایمانت باشه
مراقب حرکتهای کوچولوت باش
دردات زیاد شد برو بیمارستان
از وقتت گذشته عزیزم؟
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...