2777
2789

چندکیلوعه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیدی میل نخور میگن واسه بچه الرژی میاره

مولتی ویتامینت رو دوتا دوتا بخور اشتهات زیاد میشه فعالیتتم کم کن دائم به دست چپ بخواب بستنی بخور 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
شما باردارين برا منم دعا كنين باردار بشم خسته شدم ديگه😢

چقد اقدامی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چقد اقدامی

يك سال و نيم 

شوهرم واريكوسل داشت اسفند عمل كرد

همه روانيم كردن از بس ميپرسن چرا بچه نميارين

حال روحيم داغونه😢😢😢😢

الان پريود شدم باز😢😢😢

ميشه واسه مامان شدنم يه صلوات بفرستين لطفا❤️
يك سال و نيم  شوهرم واريكوسل داشت اسفند عمل كرد همه روانيم كردن از بس ميپرسن چرا بچه نميارين ...

خب یک سالو نیمو بزار کنار ازوقتی ک شوهرت واریکوسل عمل کردو باید حساب کنی منم شوهرم عمل کرد ۷ ما اقدام داشتم دوماه جلوگیری نکردم بعدش باردار شدم باوجود اینکه تویه این ۹ ماه وزنمو کم کردم خیلی چاق بودم عفونت داشتم کیست داشتم تروئید داشتم استرس زیاد همشو برطرف کردم دوماهی ک بیخیال شدم و جلوگیری نکردم باردارشدم

خب یک سالو نیمو بزار کنار ازوقتی ک شوهرت واریکوسل عمل کردو باید حساب کنی منم شوهرم عمل کرد ۷ ما اقدا ...

يعني بعد دوماه از عمل باردار شدين؟

ميشه واسه مامان شدنم يه صلوات بفرستين لطفا❤️
يعني بعد دوماه از عمل باردار شدين؟

ن دیگه ۹ ماه کلا بعد ازعملش باردار شدم ۷ ماهش مشکل داشتم اونارو برطرف کردم شاید شما هم زود نتیجه بگیرید