سلام دوستان...من باید ۲۷ مهر پریود میشدم اما من همیشه ۷ روز تاخیر دارم همون ۲۷ مه که رفتم آز دادم متوجه شدم باردارم دیروز که حدود ۵ ۶ روز از بارداریم میگذره ممکن بود دیروز تایم پریودیم میافتاد بین ترشحم خیلی کم خون صورتی دیدم که بعد خشک شدنش حدود نیم ساعت بعد یه ذره تیره شد اصلا خونریزی نبود اما دکترم کلی دارو و استراحت مطلق بهم داد اومدم خونه تو نینی سایت و جاهای دیگه خوندم طبیعیه اوایل بارداری حتی در حد ۲ ۳ قطره خون هم طبیعی میدونن مال من که داخل ترشحم بود به یه قطره خون هم نمیرسید..به نظرتون طبیعیه؟چون دکترم خیلی بهم ترس و استرس منتقل کرده..گاهی اوقات هم زیر شکمم درد میگیره طبیعیه؟
ضمنا، 6 روز نیست حدود چهار پنج هفته است که باردارین
مبارکتونه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ممنونم عزیز دلم..میتونم کارای خونرو آروم و بدون فشار انجام بدم؟مثل گردگیری و غذا پختن؟
بستگی ذاره دکتر چقدر محدود کرده باشه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
دکتر من خیلی استرسی هستش از خود بیمار بیشتر استرس داره من همون روز اول که رفتم کلی داروی ضد سقط بهم داد خواهر شوهرمم که پیشش میرفت هم میگه اون همش استرس سقط داره کوچکترین چیزا رو هم میگه تهدید به سقط..اون گفته همش استراحت کن اما اخه کی به خودم و شوهرم غذا بده😂😂