2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 126 پست
منم لرز میکنم شبا  فک کنم توو بارداری گر گرفتگی باید باشه نه لرز

دیشب حدود ۲ شب از گرگرفتگی و گرما از خواب بلند شدم به نیم ساعت نکشید بازلرز کردم

بنظرم باید ادم گر بگیره تا حامله بشه با این لرزای من و تو کسی بار دار نمیشه🤣🤣😋😋😋

اما خودخدا کمک میکنه بالاخره نوبت ما هم میشه بزودی گلم

من ماه قبلی دو تا بی بی مثبت داشتم بدو رفتم بتا دادم شد ۲ وپریاومد😭😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

در ضمن بنظر شما بارداری شک نکن فقط تا روز ۱۴صبر کن 

برو حله دختر جون مامان میشی بحق امام حسین

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب حدود ۲ شب از گرگرفتگی و گرما از خواب بلند شدم به نیم ساعت نکشید بازلرز کردم بنظرم باید ادم گر ...

ایشالا خدا زود دلتو شاد کنه دل من و‌همه منتطرای دیگم همینطور زیادم حالا نمیشه به علایم دل خوش کرد خدارو چه دبدی شاید این ماه جفتمون حامله شدیم

در ضمن بنظر شما بارداری شک نکن فقط تا روز ۱۴صبر کن  برو حله دختر جون مامان میشی بحق امام حسین

مرسی مهربوووونم حالا چندروز دیگه باز بی بی میزارم ببینم خدا چی میخواد

[QUOTE=109558353] شک نکن خدا بهترینارو توی بهترین وقتش رغم میزنه فقط یادت نره منو خبر کنی چون من مطمئنم رفتی تو فاز مامان شدن😍

ایشالا خدا زود دلتو شاد کنه دل من و‌همه منتطرای دیگم همینطور زیادم حالا نمیشه به علایم دل خوش کرد خد ...

ان شاالله

خیلی اینجا بودن با لرز و افت فشار مامان شدن

من ماه پیش خیلییییی سینه هامم درد میکرد این ماه کلا بروی مبارکشم نمیاره🤣🤣🤣😋

دقیقا مثل من  

امروز شد ۵ ۱روز که امپول زدی فردا با ادرار اول صبحت بزن ان شاالله بحق امام رضا بارداری عزیزدلم 

اگر لقاحت دیر انجام شده باشه یا هورمونت ضعیف باشه دیر خودشو نشون میده 

برات ارزوی های خوووووب دارم😍🤗

امروز شد ۵ ۱روز که امپول زدی فردا با ادرار اول صبحت بزن ان شاالله بحق امام رضا بارداری عزیزدلم  ...

الهی که از خدا هرچی میخوای بهت بده عزیزم مرسی واسه مهربونیت گلم

امروز تازه شده ۱۱ روز ولی فردا میزنم ایشالا که به امید خدا پررنگ تر باشه 

توکل به خدا 

الهی که از خدا هرچی میخوای بهت بده عزیزم مرسی واسه مهربونیت گلم امروز تازه شده ۱۱ روز ولی فردا میزن ...

حتما میشه نگران نباش ،ممنونم برای دعای قشنگت

الان زیر بارون بیادت کلی دعا کردم

خیلی ها مث من و شما منتظرن الهی خدا نظر لطفی به همه ما داشته باشه

سلام عزیزم خوبی؟؟؟فکر کنم دعات مستجاب شد،،امروز تست زدم مثبت شد اما یه خط خیلی کمرنگ افتاد

ای خدااااااا میارک باشهههه روز چند سیکلی؟؟؟ 

وای که چقد خوشحال شدمممم