دوروز پیش که میشد ۸ روز بعد از امپول زدم ببینم اثر امپول رفته یا نه ازین خیلی کمرنگ تر بود.چرا الان که بعد دوروز دوباره گذاشتم پررنگ تر شده؟ مگه اثر امپول هرروز کمتر نمیشه؟؟
من سری قبل ک باردار شدم. سیکلم 28 روزه بود ماه قبلش. منتظر بودم این ماه هم 28 روزه پری بشم. روز 21 سیکلم تست مثبت شد ولی خییییلی کمرنگ دو روز بعدش روز 23 سیکل پررنگتر شد و باردار بودم. 5 6 روز قبل موعد پری شدم... الکی ک بی بی هاله دار نمیشه. من امروز 21 سیکلم بود. زدم منفی بود 😐
اره صورتیه و اتفاقا زودم افتاد دو روز پیش که گذاشتم به زور دیده میشد و بعد از یه روز که خشک ش ...
عزیزم ان شاالله که بارداری زیاد خودتو درگیرش نکن روز ۱۴ یدونه بزن مطمئن بشی بعدس برو بتا بده خبر خوشحالیشم بهمون بده خانوم
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
چشم عزیزدلم حتما انشالا توو دنیا همیشه خبرای خوب باشه
ان شاالله
من ماه پیش خیلی علائم داشتم لحظه ب لحظه حس میکردم مامان شدم ولی . . .
این ماه اصنی ذره هم علامتی نیس جز لرز و حس سرما 🤣🤣😋😋
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.