2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین واسه من که زنم این قرص خوبه چون همش خونم تامیتونم میخورم واسه مردانمیدونم چقدتاثیرداشته باشه معمولن بعدعمل برای برگشت وزن قرص اکساندرلون تجویزمیکنن که هورمونی هستش 

ببین واسه من که زنم این قرص خوبه چون همش خونم تامیتونم میخورم واسه مردانمیدونم چقدتاثیرداشته باشه مع ...

پس برم داروخونه بپرسم این قرص و هم جنسینگ و،بپرسم برای اقایون میشه استفاده کرد یا نه،خوبه که بهم گفتی عزیزم

🧿
پس برم داروخونه بپرسم این قرص و هم جنسینگ و،بپرسم برای اقایون میشه استفاده کرد یا نه،خوبه ...

آره اکساندرلونوکه فقط داروخونه هادارن حجم دهنده ماهیچه هاست شکموپهلوام نمیاره 

ممنون،از عطاری باید تهیه کرد؟

آره عطاری داره،قرصا جینسینگ عطاری شاید قاطی داشته باشه ،ریشش بهتره،قرص فارماتون هم شنیدم خوبه داروخونه داره

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️
آره عطاری داره،قرصا جینسینگ عطاری شاید قاطی داشته باشه ،ریشش بهتره،قرص فارماتون هم شنیدم خوبه داروخو ...

اهان،ممنون از راهنماییتون،حتما تهیه میکنم،لطفکردین🙏🙏🙏

🧿