2777
2789

استارتر فقط همینقدر بگم ک خیلی بچه و عقده ای هستی و فکر کردی همه مثل خودت ... هستن. بخاطر عکسای فیکت اینجوری نگفتم بخاطر توجیها و حرفای مسخرت میگم ک ب جای عذرخواهی کردن زدی 

تاسف👎👎👎

نترکونین فردا همه ببینن آبروش بره 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بخندیم بابا

پربازدید میشه میترکه انوقت دوباره یه سریارو گول مسزنه الانم رفته داره دمبال عکسای دیگ این خونه میگرده

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
زخم نمیدونم دارم یا نه  اخه دو هفته س غذا نخوردم هر دو روز یه کیک خوردم  که نمیرم ...

برو اندسکوپی ب نظرم غیر طبیعیه خطرناک نیستا ولی مامان منم همینجوریه بعصی چیزا ب معدش نمیسازه رانیتیدین فراموش نشه بعد.هر وعده شام وگرنه خوب نمیشی

به قول دخترم چس ب تاپیکت

نی نی خودته پروف😍😍😍

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

لایکم کنین فقط خواهشا نترکونین من فردا ببینم 😂صبح بخیر دوستان من برم لالا😐

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
پربازدید میشه میترکه انوقت دوباره یه سریارو گول مسزنه الانم رفته داره دمبال عکسای دیگ این خونه میگرد ...

😂😂😂دقیقا بابا بدبختو چیکارش داریم اخه بیایین بریم شاید خوش تنهایی فک کرد به اشتباهش پی برد بچس دیگه😅

حالا خوبه آنلاینم هست😂😂😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اره 

خدا حفظش کنه😘😘

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕