2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بايد معرفت تو وجودت باشه بفهمي پسرت و زنت محتاج يه تومنن بعد اقا بره خونه چهارصد متري بخره

اونم مطمئن باش بابد ب خدا جواب پس بده. شوهرت بره بگیره ازشون خو.... البته شوهر منم اصالتش ایلامیه معمولن ادمایی هستن ک خواسته هاشونو نمیگن یا روشون نمیشه

خيلي سخته واقعا  مخصوصا جفتمون تو مجردي شرايطمون خيلي خوب بوده اصلا عادت نكرديم  ولي من ...

برای مردا سخت تره چون دوست دارند بهترین برای همسرشون فراهم کنند برای زنم سخت این حال همسرش می بینه

ولی خب انشالله مشکلات هممون رفع بشه ...کلا اوایل ازدواج همیشه سخت بوده ولی تو شرایط الان خیلی سخت تر شده..😔

اونم مطمئن باش بابد ب خدا جواب پس بده. شوهرت بره بگیره ازشون خو.... البته شوهر منم اصالتش ایلامیه مع ...

چن بار گفته ميگه وقتي من مردم ارثيه رو بگيرد راحت ميشيد

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
ان شالله شما هم می‌خرید عزیزم شک نکن

اصلا خونه و ماشين و طلا اينا برام مهم نيست 

فقط ميخام يه درامدي داشته باشيم كه شوهرم حس شرمندگي نكنه از اينكه نتونه خرجاي روزمره رو بده

اصلا خونه و ماشين و طلا اينا برام مهم نيست  فقط ميخام يه درامدي داشته باشيم كه شوهرم حس شرمندگ ...

خدا خودش کمکتون عزیزم 

ان شاءا... بحق امام رضا کار پیدا کنه شوهرت 

نگران نباش بچه با خودش خیر‌وبرکت میاره 😘

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خدا خودش کمکتون عزیزم  ان شاءا... بحق امام رضا کار پیدا کنه شوهرت  نگران نباش بچه با خود ...

قربونت برم ممنون 

توكلموم به خداس ايشالا خودش همه چيو درست ميكنه