2777
2789
من دیدم.دو قسمت فصل ده(جدید) رو دانلود کردم هنوز ندیدم...خیلی چرتو طولانی شده خیلیییی

اره متاسفانه چون یه وقفه ی طولانی انداخت یه کم همه چی پرت شد ولی خب دیگه نمیشه ندید. امیدوارم ریک بیاد زودتر.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
برکینگ بد بعد از اینهمه سال هنوز تو رنکینگ اوله.

اخه داستانش بازیگراش همه چیش ب جا بود...رقیبش گات بود ک واقعا فصل اخر کله سریالو ب گند کشید..همچین حسی ب واکینگ دد دارم..چون بدجوری طولش دادن ریکم ک نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم گات ک گند زدن..بریکینگ بد.الانم فرار از زندان معتادش شدم...دکستر و شرلوکم ببین اگ ندیدی😀و ه ...

گاتو اصلا نتونستم تحمل کنم!!

الان فصل یکو تموم کردم..خ خوشم اومد.فقط کنجکاوم اینا بازم میفتن زندان؟سوکره ب نامزدش میرسه😭؟

آره میرسه بچه دار میشن ی دختر

ی شب خسته و کلافه از کارای روزمره در حالی ک پسر کوچیکمو گذاشته بودم روی پام و تکونش میدادم ک خوابش ببره پسردوسالم اومد جلوم وایساد گفت مامان دُمّه هامو میبندی؟نگاش کردم اشک تو چشام حلقه زد گفتم آره ک میبندم عمر مامان!با بستن آخرین دکمه، ی قطره اشک از رو گونم سر خورد اومد پایین...وقتی داشتم دکمه هاشو میبستم ب این فکر کردم ک چند سال دیگه پسرم اونقدر بزرگ میشه ک دیگه ب دکمه نمیگه دُمّه و اون روز قطعا خودش دکمه هاشو میبنده همون لحظه دلم واسه لحظه ای ک دکمه هاشو میبستم تنگ شد...
چون این سیزن رو خود دومنیک پورسل کارگردانی کرده و نویسنده و کارگردان اصلی نیستن. حیف کاش نمیساختن هر ...

آره منم دوس نداشتم قشنگیش ب این بود ک مایکل بمیره 

ی شب خسته و کلافه از کارای روزمره در حالی ک پسر کوچیکمو گذاشته بودم روی پام و تکونش میدادم ک خوابش ببره پسردوسالم اومد جلوم وایساد گفت مامان دُمّه هامو میبندی؟نگاش کردم اشک تو چشام حلقه زد گفتم آره ک میبندم عمر مامان!با بستن آخرین دکمه، ی قطره اشک از رو گونم سر خورد اومد پایین...وقتی داشتم دکمه هاشو میبستم ب این فکر کردم ک چند سال دیگه پسرم اونقدر بزرگ میشه ک دیگه ب دکمه نمیگه دُمّه و اون روز قطعا خودش دکمه هاشو میبنده همون لحظه دلم واسه لحظه ای ک دکمه هاشو میبستم تنگ شد...
وای چ خوب😍خب پس اونهمه تلاش ی نتیجه کوچیک بده حداقل...

ولی فک کنم سوکره بازم میفته زندان

لاست اررش دیدن داره؟براش وقت بزارم...سلیقمون یکیه

لاست اولین سریالی بود که دیدم خب زمان خودش جذاب بود ولی الان بعد از دیدن پریزن برک و برکینگ بد واقعا نمیدونم بتونه راضی کننده باشه.

اره من بازم دس خالی شم میشینم از اول میبینم😍

😁😁😁😁معتادیما!