2777
2789

این حشمت شورش رو در اورده .به خودم قول دادم از فردا شب نگاه نکنم .از بس مزخرفه .چقدر به این محمد بیچاره حرف میزنه و حرفاید بدی بهش میزنه .تا دوسه تا قسمت قبلش قابل تاحمل بود دیگه خیلی بی ریخت شده😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعن من کادوندادم به ستایش😱

من راضی به ازدواجشون نبودم اونوقت شما به فکر کادویی  عجبا  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
پس چرا ستایشو گاز میزد اگه قرار بود ازدواج کنه

از حشمت خوشم میومد ولی امشب بدم اومد وقتی به محمد گفت گربه رو دم حجله بکش پدرشوهرم با خنده برگشت به پسراش نگاه کرد خیلی معنی دار بود 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
از حشمت خوشم میومد ولی امشب بدم اومد وقتی به محمد گفت گربه رو دم حجله بکش پدرشوهرم با خنده برگشت به ...

خوب محمد چرا بکشه واس چی این حرفو زد من ندیدم

😂😂😂

والا  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خوب محمد چرا بکشه واس چی این حرفو زد من ندیدم

میگفت زن گرفتی از اول ازش زهر چشم بگیر 😒

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

جالب اینجاست محمد همش دنبال گربه میگشت 😂😂😂