2777
2789

گرفتم.اگه نمیگرفتم که تا آخرعمرم ناراحت بودم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماله من ک عالی بود همه چی اونجوری ک میخواستم شد

بگم عکس عروسیت یا زوده؟؟

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥

من اگه برمیگشتم به چندسال قبل میرفتم آرایشگاه و آتلیه بعدماه عسل.خیییلییی هم بیشتر خوش میگذشت.حنابندونم اصلا نمیگرفتم.پولمو میبردم خودم استفاده میکردم 

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات
من  نمبخواستم بگیرم اولش , اما گرفتم .جتماحتما عروسی بگیر بعدش کلی پشیمونی داره اگر نگیری .&nbs ...

کمکم نزدیک عروسیمه و من دودلم 🙄 در حال حاضر که زیاد دلم عروسی نمیخواد ولی میترسم بعدش پشیمون شم . فعلا نظرم اینه کلیپ فرمالیته بگیرم 

کمکم نزدیک عروسیمه و من دودلم 🙄 در حال حاضر که زیاد دلم عروسی نمیخواد ولی میترسم بعدش پشیمون شم . ف ...

منم واقعا علاقه خاصی به عروسی گرفتن نداشتم و اصراری هم نداشتم اصلا. الانم اگه کنسل بشه اصلا برام مهم نیست، ولی عکس و البوم و فیلم فرمالیته خیلی برام مهمه و دوست دارم.

بنظرم مهم روحیات خودته عزیزم. ببین خواسته واقعی دل خودت چیه. من کلا از بچگی و نوجوونی هم هیچوقت مثل خیلی دخترای دیگه رویای لباس عروس پوشیدن و اینا رو نداشتم. 

منم واقعا علاقه خاصی به عروسی گرفتن نداشتم و اصراری هم نداشتم اصلا. الانم اگه کنسل بشه اصلا برام مهم ...

الانم تا حدودی بخاطر بابامه که میخوایم بگیریم،  چون بنظرش زشته جلوی فامیل و میگه مردم میگن یه شام ندادن  و ......

که البته اصلا هم نظر منطقی   و درستی نیست، ولی بهرحال  بزرگتره دیگه، شوهرم میگه نمیخوام فردا از خانوادت سرکوفت بشنوم که عروسی نگرفت.

وگرنه خودم ترجیح میدادم بجای خرج عروسی بریم سفر و عشق و حال