2777
2789
عنوان

آقا من خیلی وقته تاپیک نزدم..بیاید عکس بازی اولم خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 19902 بازدید | 447 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینم هس ولی من بودم پسر میموندم 

میتونم پسر بمونم با روحیات دخترونه که خیلی سخته ولی شدنیه ولی خب عذابه واسم 

البته عمل کردن رو من خودم تا جایی که امکان داشته باشه سمتش نمیرم. 

پسر بودن چه مزیتی داره 

من تمام این سال هارو بین پسرا بودم، حالم به هم میخوره از حرفاشون وکارهاشون و شوخی هاشون و..... 

ولی  بین دختر ها هم بودم اما عجیب احساس ارامش داشتم حس میکردم جایگاه اصلیم رو پیدا کردم 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
نمیشه  شخصیت اصلی من دختره من نمیتونم تحمل کنم با جسم پسرونه

گلم عکستو میزاری؟اگه اره لایکم کن میخا برم شربت بدم به بچه هام

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
ببین ی دختر خیلی راحت تر میتونه مث پسرا شه...ولی ی پسر خیلی ی جوریه...تو الان هیکلت همه چیت پسرونه س ...

دقیقا همه این چیزایی که گفتید برا من دخترونس 

من یه پسر ظریفم و اگه عمل کنم هیچکس تشخیص نمیده 

عزیزم چرا مگه عملش عوارض داره یا چی؟

بله عوارض داره 

حالا برا بعضی ها کمتر برا بعضی ها بیشتر 

عفونت های بعد از عمل، عفونت های محل جراحی و گاها احتیاج به جراحی دوباره، افسردگی شدید بعد از عمل، مسدود شدن واژن، ا ر ض ا نشدن، نازایی، مصرف هورمون تا اخر عمر به صورت دارو، پوکی استخوان، از کار افتادن کبد و کلیه ها به دلیل تزریق هورمون و مصرف دارو و..... خیلی از عوارض دیگه 

درواقع 5 سال اول خیلی این عوارض به چشم نمیاد اما بعدش شدید تر میشه 

گلم عکستو میزاری؟اگه اره لایکم کن میخا برم شربت بدم به بچه هام

عزیزممممم😍😍خدا بچه هاتون حفظ کنه 

دخملن یا پسر؟ 

چشم میزارم 

بله عوارض داره  حالا برا بعضی ها کمتر برا بعضی ها بیشتر  عفونت های بعد از عمل، عفونت های ...

خوب یعنی به نظر شما عمل انجام نشه بهتره؟بعدش اینجوری با جسمشون چطور کنار میان اگر عمل نکنن؟

راستی سایه همون ترنس معروف همه عملها رو انجام داده؟

خوب یعنی به نظر شما عمل انجام نشه بهتره؟بعدش اینجوری با جسمشون چطور کنار میان اگر عمل نکنن؟ راستی س ...

نظر تمام پزشک ها هم همینه اما تا اخر عمر نمیشه اینجوری بود حداقل تو ایران سخته پس راهی جز عمل نیست 

تو ایران هم چیزی به اسم جنسیت سوم تعریف نشده و به رسمیت شناخته نشده و دو تا جنس زن و مرد هست که با اجبار باید یکی از این دو تا باشی به خاطر همین بعضی ها یا بهتره بگم خیلی ها از روی اجبار عمل میکنن و تو ایران آمار تغییر جنسیت هم بالاست حتی گاهی گی هارو هم به سمت عمل سوق میدن که این اشتباهه 

خیلی ها بعد از عمل خودکشی میکنن، با این عمل هیچوقت نمیشه تبدیل به یک زن کامل یا یک مرد کامل شد 

من خودم نمیتونم اینطوری باشم و احتمالا یه روزی عمل میکنم با همه عوارضش اما چاره ای ندارم  

بله سایه افضلی چندین ساله عمل کرده 

اره... منم بعدا تغییر میدم. ببینم چی پیش میاد، ولی احتمالا ایران نه 

دوستم عمل کرده بیمارستان حضرت فاطمه ازدواج کرده زن داره 

فوق العاده موفقه 

پول زیادیم نداد چون دولتیه 

پیش دکتر کمال فروتن 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
وقیح.در.کمین.است#  

اشکال نداره 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم