2777
2789

عزیزم رفلاکس داره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

دمای بدنشو بگیر اگه تب کنه یعنی سرما خورده باید ببریش سریع بسمارستان. زیر 3 ماه نوزاد سرما بخوزه دور از جون بستری میشه. ولی با عطسه و سرفه نمیتونی این حرف و بزنی.شاید بینیش گرفته قطره سدیم کلرید بزن. هر 6 ساعت هرطرف 2 قطره. نینی من  2 ماه و 28 روزشه

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من گفت خودتو با رفلاکس و اینا نگران نکن این رفلاکس و دکترای جدید از خودشون درووردن همه بچه ها دل دزد میگیرن بالا میارن باید مادر درست شیر بده و اروغ بچرو بگیره

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

پسر منم سرماخورده بود ۲ماهشه دکتر بهش دارو داد خوب شد یکهفته ایی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عطسه که نشونه سرماخوردگی نیست.پسر منم سینه اش خیلی خس خس میکنه ولی سرماخورده نیستپیر من منم دو ماهشه من بردمش دکتر گفت اکثر بچه ها تا ۴ ماهگی خس خس سینه رو دارن.

راستی پسر منم خیلی عطسه میکنه

ولی یه روز هم صداش گرفته بود هم آبریزش خیلی کمی داشت بردمش دکتر گعت سرمای ضعیفی داره شربت آموکسی سیل ...

دوستان پسرمن دوماهشه خیلی نفس نفس میزنه کسی میدونه دلیلش چیه؟ببرمش دکتر؟