2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عینک دوس نداری بزنی؟ من دختر داییم ۲۲ بود عمل کردا...برو پیش دکتر صداقت مشهد

آره منم شنیدم عمل میکنن 

اما میگن تا زیره 30 احتمالا برگشت نمره چشم زیاده

یه چند نفری عمل کردن اما باز دوباره چشماشون برگشته ب حالت اول 

همسرم خریده نه اصلا راضی نیس یکیش راحته ولی یکیش خیلی اذیت میکنه اصلا نمیتونه توچشمش نگا داره

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
همسرم خریده نه اصلا راضی نیس یکیش راحته ولی یکیش خیلی اذیت میکنه اصلا نمیتونه توچشمش نگا داره

جدا؟؟؟؟؟ وای مگه اینجوری هم میشه ؟؟؟ خب چرا اذیت میکنه چشمشون و؟

شاید اون چشم که اذیت میکنه برعکس میزاره لنز پشت رو کنه کنه اگه باز اذیت کرد مشکل از لنزه ببره عوض کنه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
شاید اون چشم که اذیت میکنه برعکس میزاره لنز پشت رو کنه کنه اگه باز اذیت کرد مشکل از لنزه ببره عوض کن ...

امتحان کرده ولی فایده نداره

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
اخه جز چپ و راست من وقتی چشم اذیت میکنه انگار مژه تو چشمه پشت رو میکنم درست میشه

این میگه انگارواسه چشمم بزرگه تو چشم حرکت میکنه آخه مگه میشه اينجوري