2777
2789
عنوان

می خوام بخوابم اما

111 بازدید | 8 پست

وای می خوام بخوابم ولی این همسایه بالایامون هی جا به جا میکنه وسایلو یا میدو یا بچه زر زر می کنه هر شب اینجوری 

خیلی سر و صدا دارن 

چی کار کنم

سلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭😭😭😭در همسایه بالاییمون قفل شده هی میکوبن شوهر منم رفته کمک پدرم دراومد ، خوابم میادددددد  

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
همسایه بالایی اگه تو نی نی سایت یه کم آروم تر بابا ما هم ادمیما

اوووووف عین همسایه بالایی مایه به خدا نمیدونم توی خونه به این کوچیکی چراااا انقد راه میرن تازه بچه هم ندارن انقددددد راه میرن تعجب میکنم به خدا میگم یا ما تنبلیم یا اینا ورزش میکنن همیشه 😐😐

تازه چنذ وقت پیش یه کار خونگی هم میکردن که دیگه شوهرم تذکر داد اون رو جمع کردن باورت میشه ساعت۷صبح روز جمعه شروع میکردن خرت خرت خرت 😑😑😑راه رفتنشونم به کنار 

😭😭😭😭😭😭😭در همسایه بالاییمون قفل شده هی میکوبن شوهر منم رفته کمک پدرم دراومد ، خوابم میادددددد& ...

نمیزاشتی بره فردا پس فردا میان خونه رو خالی میکنن میگن تو بلد بودی در و باز کنی 

چون تو ساختمون قبلی ما دو تا همسایه اینجوری شدن

سلام

نمیزاشتی بره فردا پس فردا میان خونه رو خالی میکنن میگن تو بلد بودی در و باز کنی  چون تو ساختمو ...

پدرمون در اومد دیگه مجبور شد رفت بیچارمون کردن 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻