2777
2789
عنوان

تب بچم😢😢😢

326 بازدید | 34 پست

سلام

بچم تب کرده. ولی فقط سرش داغه. دست و پاهاش معمولیه.

تجربه ای دارین؟

درضمن لثه هاش خیییییییلی ورم داره

میشه از دندون باشه؟

یکسال و 4ماهشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب سنج بزار.اگه 37.5 ب بالاس پاشویه.و38ب بالا شربت استا.و38.5 ب بالا شیاف استا.همه ی این داروها باید 4ساعت فاصله داشته باشن

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
تب سنج بذار براش اگه بالاس ببر زود دکتر

خونه نیستم

همرام نیس😢

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
از رو سر که فک نکنم بشه گفت..شکم و پهلوهاش چی؟داغ نیست؟

نه

خب چرا تب سنج نمیذاری ک مطمین بشی تب داره یانه

خونه مامانمم.همرام نیس

خب حتما مقه من تب سنج نداره ..دوتا دیجیتالی یه جیوه ای گرفتم خرابه همش

دارم ولی خونه نیستم الان

اره احتمالا داره دندون در میاره شاید کرسیه اذیتش میکنه .رو سرش دستمال بزار

مامانمم میگه واسه دندونه

گفتم از مامانای اینجا هم بپرسم