2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

46 بازدید | 4 پست

سه ماه عروسی کردم حس میکنم دچار روزمرگی شدم شوهرم ادم خوب و مهربونیه خداییش اخلاقش خیلی خوبه با اینکه دستمون یکم تنگه ولی خیلییی مهربونه مگه اینکه عصبیش کنم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

جدیدا خیلی بهونه گیر شدم چون دستمون تنگه میگم منو ببر مسافرت ببر خرید فلان چیز و بخر و اینا هی بهونه میگیرم میخوام ناراحتش کنم و الکی گریه میکنم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

نمیدونم چم شده دسته خودم نیس هی میرم پیشش میخوام دعوا کنم باهاش تروخدا کمک کنین😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چم شده دسته خودم نیس هی میرم پیشش میخوام دعوا کنم باهاش تروخدا کمک کنین😢😢

عزیزم الان اکثر خانواده ها مشکل مالی دارن

فقط این ماههای اول ازدواج خیلی مهمه بخاطر چیزای الکی با شوهرت بگو مگو نکنین که احترام بینتون سالها حفظ بشه تجربه شخصیمه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
جدیدا خیلی بهونه گیر شدم چون دستمون تنگه میگم منو ببر مسافرت ببر خرید فلان چیز و بخر و اینا هی بهونه ...

وقتی میگی دوست داره مطمئن‌ باش اگه پول کافی داشت اینایی که میگی رو برات برآورده میکرد ، پس بذار زمان بگذره دستش پر شه برات جبران می‌کنه سخت نگیر ، تو این شرایط رو می‌دونستی و زنش‌ شدی پس انصاف نیس سرش غر بزنی یکم تحمل کن