2777
2789
عنوان

😊متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست
خیلی حساس شدم روش...  😥چطور میشه که دیگه نیاد خونمون؟  اصلا از رفتار سبک مرده خوش ...

فقط و فقط مامانت باید بهش رو نده

تمام..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

من نامزدم میگه چرا این دایم خونتون میاد 

میگم خب بیاد مث بابامه 

میگه شاید از نظر مادرت واقعا مث باباته 

و من خجالت میکشم دیگه ازین موصوع

به بقیه جواب نمیتونم پس بدم.

😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه؟  شاید ده بار بحث کردیم  به من میگه خونه ی منه مهمون ماست به تو ربطی ندار ...

ناراحت نشوها مادرت رو ی خوش نشون داده ک هی میاد خونتون

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خیلی حساس شدم روش...  😥چطور میشه که دیگه نیاد خونمون؟  اصلا از رفتار سبک مرده خوش ...

رک به مادرت بگو .اگر خیلی رفت وآمد میکنه بگو خوشم نمیاد .مردم با خواهر برادرشون اینقدر رفت وآمد نمیکنن که این آقا اینجا پلاسه .برادرمونه .پسرخالمونه چه نسبتی داره که دم به ساعت اینجاست

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
پس مادرت چرا اونطوري ميكنه عزيزم؟؟با پدرت مشكل دارن؟؟

در ظاهر که خیلی با بابام خوبن...

نمیدونم خودمم دیونه شدم...

صب هفت زنگ میزنه چای بذارید

عصر پنج میگه چای بذارید 

😓حالا رفتو امدش به درک 

رک به مادرت بگو .اگر خیلی رفت وآمد میکنه بگو خوشم نمیاد .مردم با خواهر برادرشون اینقدر رفت وآمد نمیک ...

مثلا من تو اتاقم 

میگه میای بیرون یا من بیام؟

😲در این حد ...

بعد ما گاهی استانیم گاهی شهرستان کلید خونمون دستشه مامانم میگه برو فلان چیزو بیار با خودت...

یه بار داخل اتاقم از زیر تخت چیزی برداشته...

حالا هی به من میگه از زیر تخت چیزی نمیخوای؟ منم نمیفهمم یعنی چی

بعد دیدم زیر تختم لباس زیرم بوده😖الان میخوام بمیرم 

😑

در ظاهر که خیلی با بابام خوبن... نمیدونم خودمم دیونه شدم... صب هفت زنگ میزنه چای بذارید ...

ب مامانت زنگ میزنه میگه چایی بزار؟😐😐😐

عزيزم خييلي غير عااديه يعني بابات نفهميده؟؟زنگ بزن ب مردك بيشعور بگو

وای دختر نمیدونی چقد گفتم 

بابام جلو من میگه حق باتویه 

ولی مادرم میگه مریضم فلانم سریع میگه من مریضم شما به من اینو گفتین پ گریه میکنه بابامم میگه نه نه نگفتم 

و تموم...

همیشه من قربانی میشم

😕

مثلا من تو اتاقم  میگه میای بیرون یا من بیام؟ 😲در این حد ... بعد ما گاهی استانیم گاهی ...

چقدر پررو هست همونجا باید کنفش میکردی .مادرت زن واقعا ساده ایه.ایندفعه جدی برخورد کن .هر حرفی زد شما دو تا بگو.نترس مادرتون هیچیش نمیشه 

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
ب مامانت زنگ میزنه میگه چایی بزار؟😐😐😐

اره 

😐😞😟😢😭 همین الان زنگ زده بهش گیر داده که از صدات معلومه یه مشکلی داری طرف میگه نه ندارم 

این گریه میکنه که داری 

😑خدایا دارم دیونه میشم