کافیه یکی از دوستاش زنگ بزنه اصلا ی جوری قاتی میکنه نمیتونه ن درست فک کنه ن حرف بزنه تمام فکرش میره که چزوری خودشو برسونه به اونا حتی سر من داد میزنه فوش میده هر کار میکنه که بره من ی دختر سه ساله هم دارم حالا همیشه هر جا خواسته با دوستاش رفته باز حرف بیوفته میگه من هیچ جا نمیرم مثلا محرم به بهونه ایستگاه صلواتی میرفت ۱۲ شب میومد خونه فک کنید من تنها بچم بقل میکردم میبردمش بیرون یا مثلا میریم فروشگاه دوستش زنگ میزنه وسطش میگه من میرم تو خودت برو خونه
اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن همونجا ول میکنه میره الانم قهرم باهاش ی دعوا حسابی کردیم سر همین موضوع گفتم تو اول ازدواج مامانت باید میگفت تو رفیق بازی میگه اصلا گوه اضافه میخوری هر بار که میخوام برم ضر ضر میکنی همینی که هست حالا که اینجور شد میزارم میرم ی ماه هیج غلطی هم نمیتونی بکنی
واقعا خستم کرده گاهی میگم بزارم برم یکی دو ماه ادم بشه مبگم کسی دعا نویس خوب سراغ نداره بگیرم ادم ب ...
سراغ خرافه نرو با عشوه و اصولش پابند خونش کن
اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه