اباالفضل مدیر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 3384 عنوان پیاز سر سفره چطور شیرین میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 48 پست سلام بعضی پیازها خیلی تند من دوست دارم گاهی کنار سفره پیاز باشهاما خب تند به پستمون میخوره روش شیرین کردنش چیه تو اب هم گذاشتم چندساعت اثر نگذاشت یا ابالفضل العباس علمدار 1398/08/01 | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اباالفضل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 3384 والاه من یه ذره اب و روغن میریزم بعد نون لواش رو میندازم تو قابلمه چرب که شد برمیگردونمش بعد که روغن ... یعنی دو طرفش اغشته میشه؟اون اب و روغن داغ هستند؟اب به خاطر اینکه برنج ابکشی میریزی یا برای ته دیگ؟ یا ابالفضل العباس علمدار
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 یعنی دو طرفش اغشته میشه؟ اون اب و روغن داغ هستند؟ اب به خاطر اینکه برنج ابکشی میریزی یا برای ته دی ... اره ،یه چند قاشق اب میریزم یه قاشق روغن میزارم جوش بیاد نون رو میندازم توش روغنی که شد بر میگردونمش بعد برنج رو میریزم روش هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اباالفضل مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 3384 اره ،یه چند قاشق اب میریزم یه قاشق روغن میزارم جوش بیاد نون رو میندازم توش روغنی که شد بر میگردونمش ... مچکرم یا ابالفضل العباس علمدار
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 مچکرم خواهش گلم 😍 هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...