2777
2789
عنوان

پیاز سر سفره چطور شیرین میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=109466496]بپرس[/QUOTEتو نی نی سایت یه نفر درخواست دوستی داد قبول کردم ولی راستشو بخوای الان از حرفهایی که میزنه میترسم یه جوریه احساس میکنم ادم خیلی عجیبی پیام میده میترسم ازش ،الان چجوری میتونم پاکش کنم یا کاری کنم که نتونه بهم پیام بده 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اینجا بلاک نداره چرا اخه قبولش کردی اصلا جوابشو نده

نمیدونستم ادم اینجوریه 😓😓

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
من پیاز رو ریز میکنم میزارم اب میزنم میریزم رو اب کش بعدش میریزم تو ماهی تابه یه ذره نمک قاطیش میکنم ...

تا حالا این روش نشنیده بودم 

چقدر نکته ها و روش های خوبی تو اشپزی داری😍

ببخشید ته دیگ نون رو هم میگی

چکار کنم خوش رنگ و ترد بشه

مال من نرم میشه یا همینطوری نون میمونه و سرخ نمیشه 

متوجه نشدم مشکل کجاست

یا ابالفضل العباس علمدار 
تا حالا این روش نشنیده بودم  چقدر نکته ها و روش های خوبی تو اشپزی داری😍 ببخشید ته دیگ نون ...

والاه من یه ذره اب و روغن میریزم بعد نون لواش رو میندازم تو قابلمه چرب که شد برمیگردونمش بعد که روغن به همه جاش رسید برنج یا ماکرونی رو میریزم روش عالی میشه

2790
2778
2791
2779
2792