2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برکت رواز زندگیت نبر عزیزم

زندگی که قرار باشه با کشتن یه موجود بی دفاع پا بگیره امیدی بهش نیست.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

دکتر ک فکر نکنم ولی باید کسی مثل ماما پیدا کنی که یهت قرص واژینال سقط بده تقریبا دونه ای ۱۰۰ تعدادشم بستگی به هفته داره..ولی اگ یه درصد شرایط نگه داریشو داری این موهبتو از خودت دریغ نکن.اگ هم شرایطش نداری ک خوبکاری میکنی طفل و بیگناهو به دنیا نیار

هیچ دکتری سقط انجام نمیده 

چون‌غیر قانونی هست

قبل این تصمیم خوب جوانبش رو بسنج 

این تصمیم برگشت نداره

اگه قراره تا ابد هر اتفاقی برات پیش بیاد به سقط ربط بدی این کار رو نکن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان تو اون تاپیکت تبریک گفتما خدایا انصافه اخه خب میدادیش به من چی میشد😞 چرا میخولی سقط کنی؟؟

اخه بارداری دوممه یه دختر کوچیک دارم اصلا شرایطو موقعیتشو نداریم 😭😭😭😭😭😭😭

دکتر ک فکر نکنم ولی باید کسی مثل ماما پیدا کنی که یهت قرص واژینال سقط بده تقریبا دونه ای ۱۰۰ تعدادشم ...

قرصو دکترا بهم‌معرفی میکنن که بگیرم؟ اصلا شرایط نگهداریشو ندارم همینجوری سر بچه اولم داغونم😭

نکن عزیزم گناه داره اگه ی درصد شرایطشو داری نگه دار 😢😢😢

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
قرصو دکترا بهم‌معرفی میکنن که بگیرم؟ اصلا شرایط نگهداریشو ندارم همینجوری سر بچه اولم داغونم😭

پس شرایطشو داری عزیزم فقط میترسی .ک البته حق داری منم نمبخواستم دنبال سقط بودم 

البته دخترم ۷ سالشه .ولی با این فکر ک بلاخره الان نه دوسال دیگ بلاخره ک باید بیارم .دلو سپردم خدا نگهش کردم الان روزی هزار بار شکر میکنم .والبته پشیمونم چرا دخترم کوچیکتر بود اقدام نکردم. اگ میتونی بدنیا بیارش دوتا تو راحتی راحت بزرگشون کن از دیدنشونم لذت ببر 

عزیزدلم شما که بچه نمی‌خواستید باید اول از همه باید سفت و سخت جلوگیری میکردید حالا که شده هدیه خداست و خواست خدا بوده که بیاد تو دلت فدات شم گناه داره جون داره اون بچه ، قتل حساب میشه نکن این کارو درضمن به سلامتیت کلی آسیب میرسه و اینم بدون حتما مصلحت و حکمتی داشته که الان باردار بشی دوست من پسرش پنج ماهش بود فهمید بارداره الان بچه هاش باهم بزرگ شدن 

توکل کن به خدا که خیر بنده هاش رو میخواد قربونت بشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم