niloo0oo مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1772 عنوان بی بی چک و عکس | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 21 پست بچه ها بنظرتون این دوتاس؟؟؟من ی پسر 4 ماهه دارم و اصلا اقدام ب بارداری نداشتماین بی بی چکم اون لحظه ک زدم تا 2_3 دقیقه اولش ک نگاش کردم ی خط بود.الان بعد از 3 ساعت دیدمش 2 تا خطه.ینی اشتباس یا درست؟؟؟ به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم. 1398/08/01 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیکرطلا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1825 بنظرم من که با ادرار صبح تکرار کن هاله میبینم منم روی دوتا بچه ام اصلا هرموقع میزدم بلافاصله دوخط میشد اما الان زدم یکی بود بعداز نیم ساعت دوتا شد
nedam عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3160 وای نهههه...ی بی بی چک دیگم دارم همسدم میگه صبح بزن با ادرار اول صبح بزن اگر باز هاله دیدی برو آزمایش خون.چون بعد زایمان رحم برای باروری آماده تر از همیشه هست
niloo0oo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1772 باید زیر یه دقیقه طول بکشهنه سه ساعت بعدش آخه میدونی بارداری اولم چون آی یو آی کرده بودم بعد 14 روز صبحش بیدار شدم بیبی چک زدم ی خط اومد.بیبی چکو با خودم بردم تو اتاقم تا نیم ساعت نگاش میکردم یدونه بود.بعد دوباره خوابیدمو بیدار شدم دیوم دوتا شد.اون روز 4تا دیگه بیبی چک زدم همشون سریع دوتا میشدن به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
niloo0oo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1772 منم تازه زدم جلوم فقط یه خط پررنگ درست شد بعداز نیم ساعت رفتم تا هاله دومی افتاده میگن ملاک یک دقیقه ... سر بچه اولم همینجور شده بود به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
niloo0oo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1772 نه گلم منفیه بعد سه ساعت جواب قابل اطمینان نیست اصلا چن روز بعد دوباره بذار اگه شک داری آره...پریو دم نشدم بعد زایمانم ک از اون بفهمم.فقط حالم بده همش به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
niloo0oo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1772 با ادرار اول صبح بزن اگر باز هاله دیدی برو آزمایش خون. چون بعد زایمان رحم برای باروری آماده تر از ه ... باشمم میندازم.خدا کنه ک نباشه به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
nedam عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3160 باشمم میندازم.خدا کنه ک نباشه سخته میدونم اما اگر مثبت بود بفال نیک بگیر.