2777
2789
من یسری خونه تنها بودم خواب بودم تو خواب انگار یکیشون بم لگد زد وقتی بیدارشدم چنان درد داشتم 

خیلی ترسناکه.یه سری هم یکیش به من چک زد از خواب پریدم زود چسبیدم به شوهرم😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

منم ندیدم ولی حضورشونو حس کردیم تو خونه قبلیمون سره همینا هم خونمون رو فروختیم  یه گربه سیاه و تپل همش میومد خونمون یه شب داییم خونمون بود اعصبانی شد یه تفنگ ساچمه ایی تو ماشینش داشت ور داشت اورد یکم نون هم گذاشت تو حیاط گربهه که اومد با تیر زدش جا این که فرار کنه دوید تو خونه کلی تو خونه تابید ماهم ترسیدیم اخر فرار کرد ولی از بعدش یه چیزایی تو خونه حس میکردیم مثلا تشسته بودم تلفن خونه خود به خود میرفت رو بلندگو یا بعضی وقتا حس میکردی یچی سیاه رد میشه یا چن بار لیوانا که اویزون بودن تو اشپزخونه ردیفی تکون میخوردن یه بار از بس محکم خوردن تو هم دوتاش شکست و......خیلی اتفاقا که بگم کسی باور نمیکنه کلا خونه رو فروختیم و از اونجا جابه جا شدیم و خداروشکر الان ۶ ساله تو این خونمون هیچی نداریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری خوابشونو دیدی؟😑

خواب ترسناک زیاد میبینم مثلا یبار تو خونه بودم رفتم درو باز کردم یه زن با چهره ترسناک و لباس عروس دستمو محکم گرفت از خواب پریدم 

یا اینکه دم ساحل بودم کلی ادم با لباسای سفید و موهای بلند سیاه  از دریا میومدن بیرون 

یبارم خواب دیدم مراسم احضار روح رفتم همه جا تاریک بود یکی دستمو گرفت از خواب پریدم بازمددستمو گرفته بود دفعه بعد جدی از خواب پریدم نزدیک بود سکته کنم😂😂😂😂

خواب ترسناک زیاد میبینم مثلا یبار تو خونه بودم رفتم درو باز کردم یه زن با چهره ترسناک و لباس عروس دس ...

وای 😐😑😶 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾