2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهرستانها سقف وام 60میلیون و تهران 80میلیونه.

هر چقدر که وام بخوای باید نصف مبلغو یکسال بذاری بانک بمونه مثلا برای اینکه 60میلیونو کامل بگیری باید 30میلیون بذاری یکسال تو بانک بمونه.بعد از یکسال وقتی خونه رو پیداکردین و شرایط بانک رو داشت 60میلیون وام به همراه 30میلیون خودمونو میدن.

شرایط خونه ای که باید میخریم اینه که حتما باید سند رسمی داشته باشه و قولنامه ای نباشه و باید از وقت پروانه خونه 15سال بیشتر نگذشته باشه یعنی به نوعی نو ساخت باشه....

و اینکه قبل از اون وام گیرنده نباید خونه ای به نامش شده باشه و این اولین مسکن اون باشه.

یه نکته ای ام داره اینه که اگر خونه رو از بافت فرسوده شهر یعنی محلات قدیمی بخری سود وام کمتر میشه ولی اگر از شهرک ها و جاهای دیگه بخری سود بیشتری میگیرن...

مهلت پرداخت وام تا 12سال هست ....

همینا 

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
نه این ی چیزی مث مسکن مهر هس خونه تحویل میدن

نه خونه رو خودمون پیدا میکنیم و میخریم این در واقع وام کمک هزینه میشه 

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
ینی فرق داره با مسکن یکم؟؟؟

وام اوراق فرق میکنه لازم نیست یه سال پولتو بذاری ولی سود بازپرداختش بیشتره و زودتر تموم میشه 12سال نیست

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
مبارکه.خب بیشتر اطلاعات بده مرسی

من رفتم 40 میلیون ریختم بانک مسکن یک سال پولم موند اونجا بعد چند روز مونده بود یک سالم پر شه سند خونه ای ک میخواستم بخرمو بردم با یه سری مدارک ک خودشون بهت میگن بعد چند روز ک خودشون کارای اداریشو کردن باهاتون تماس میگیرن میرید بانک دوباره یه حساب جدید باز میکنید پولو میریزن ب حساب جدید حساب قبلیم ک 40 تومنو ریخته بودید کارت مسدود میشه میدن بهتون ک با اون کارت قسطو پرداخت کنید 80 وامتون میشه 40 پول خودتون جمعا 120 البته 70 تومنیم داره ک قسطش کمتره 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
مسکن یکم رو میگی؟

آره جدیدا دولت برنامه گذاشته تو هر شهری مسکن بده مث مسکن مهر طرحشم طرح مسکن ملی هس 

حالا نمی دونم کدوم شهرها اول تو اولویت هستند یعنی قراره مث مسکن مهر خونه بسازن و تحویل بدن