2777
2789
باغ چون سود دهی بیشتری داره نهایت یه سال سختی داره از سال دوم به بعد سود میده حالا سود کم ولی سود دا ...

مگه بهتون اجازه میدن از زمین کشاورزی خونه مسکونی بسازید؟؟؟ یا اینکه توی جهاد کشاورزی اشنایی چیزی دارید؟؟؟ اخه خیلی سخت مجوز میدن که!!!!!

اونوقت میگید خسیسید؟؟؟؟؟ پس مشخصات دست و دلبازا چیه اگه شما خسیسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همین الانم ده میلیون که قایم کردم برای مادرم پس اندازو به اسم مادرم. پنج تومنشو دادم بهش که اقساطشو بده حتی کادیی که سال گردمون داد بهم دادم بخودش ولی  من هرچی خرج کنم بچشمش میاد اما خودش هرچی حدر بده بچشمش نمیاد

برسه روزی که منم تیکر بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بهتون اجازه میدن از زمین کشاورزی خونه مسکونی بسازید؟؟؟ یا اینکه توی جهاد کشاورزی اشنایی چیزی دار ...

شماباید صبر کنید همسایه هاتون مجوز بگیرن بعد برای شما راحت میشه

خب بسلامتی یه خونه ارزون کلنگی یا یه زمینی که دراینده قراره ساخته بشه اطرافش بخر متراژبالا ککه ایندت ...

فقط خونه یا زمین؟؟؟ متراژ بالا یعنی حدود چند متر؟؟؟ اگه شما بهم کمک کنید که این پول هدر!!!! نره و بشه از ششصد میلیونش بعدش یه میلیارد در بیاد حاضرم با کمال میل صد تومنشو بدم به شما قبوله؟؟؟یا هر رقمی که رضایت شما توش جلب بشه!!!

واقعا که پس انداز کردن قدرت میخواد والا.شما الان هفتصدتومن داشتید باهاش چکار میکردید؟؟؟؟؟

من مرغ فروشی از اونا که تکه شده و آماده کباب دارن میزدم از این مغازه ها که هم گوشت و مرغ و ماهی میارن حیف که پولشو نداریم یعنی یکی از آرزوهای خودم و شوهرمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فقط خونه یا زمین؟؟؟ متراژ بالا یعنی حدود چند متر؟؟؟ اگه شما بهم کمک کنید که این پول هدر!!!! نره و بش ...

اولا من اصلا چیزی بلد نیستم بعدم خوشحال میشم شما سرمایتونو بیشتر کنید این چه حرفیه 

تهرانید شما?

فقط خونه یا زمین؟؟؟ متراژ بالا یعنی حدود چند متر؟؟؟ اگه شما بهم کمک کنید که این پول هدر!!!! نره و بش ...

اگه شهر ما بودی یه باغ زیر ثمر میتونستی بخری بهترین جای شهرمون 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من مرغ فروشی از اونا که تکه شده و آماده کباب دارن میزدم از این مغازه ها که هم گوشت و مرغ و ماهی میار ...

حاضرید پول از من باشه کار از شما؟؟؟؟؟هرجور بخواید توافق میکنیم و قرار داد میبندیم خوبه؟؟؟

میگم متراژ بالا چون بعد میتونید تقسیم کنید با سود بیشتر بفروشید

حاضرید پول از من باشه کار از شما؟؟؟؟؟هرجور بخواید توافق میکنیم و قرار داد میبندیم خوبه؟؟؟

ن بابا من دراین حدا نیستم بخدا سوالی داشتید بپرسید من درحدی که بلدم جواب میدم

اولا من اصلا چیزی بلد نیستم بعدم خوشحال میشم شما سرمایتونو بیشتر کنید این چه حرفیه  تهرانید شم ...

اصفهانم اما فاصله تهران تا اصفهان چیزی نیست اما قول میدم نزارم با ماشین بیایید و برید با هواپیما رفت و امد کنید خوبه؟؟؟

اصفهانم اما فاصله تهران تا اصفهان چیزی نیست اما قول میدم نزارم با ماشین بیایید و برید با هواپیما رفت ...

دوست عزیز من پول خودم بود هرکاری باهاش میکردم ولی هچنین چیزی ریسک بزرگیه ،اصفهانم تقریبا عین تهرانه چون کلانشهره بگرید زمین هایی رو پیدا کنید که اطرافش روب ه پیشرفته فقط غیر بافت نباشه تو بافت افتاده باشه متراژ بالا بخرید دورچینی کنید بزارید بمونه تا چند سال اینده کلی سود میده بهتون شاید دوبرابر بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز