2777
2789
عنوان

توقع مامانم

311 بازدید | 21 پست

مامانم توقع داره چند روز بدون شوهرم بمونم خونشون همش زنگ میزنه که فلان روز بیا چن روز بمون میگم شوهرم گناه داره دوست ندارم خونه زندگیمو ول کنم. عصبانی میشه بد و بیراه میگه که تو دختر بدي هستی از خانوادت بریدی نمیای پیش ما شوهر کردی در رفتی. راستش منم چون نمیخوام ناراحت شن با اینکه دلم نیست قبول میکنم شوهرمم اصلا دلش طاقت دوری نداره ولی بخاطر من با ناراحتی قبول میکنه.بنظرتون چه جوری مادرمو قانع کنم اینقد آه نکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تک فرزندی ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

مامان من منو خواهرمو‌ به زور از خونش بیرون میکنه میگه شوهره گناه داره هفته ای چند روز تنهاست غذا نداره.عجیبه شما‌ خودت دوست نداری بری.یه‌ روزی حسرت همین روزارو میخوری

عزیزم. گاهی دلش تنگ میشه برا وقتایی که مال خودش بودی. البته دو سه روز زیاده. ولی مامان منم دوست داره یه زمانایی دربست مال خودش باشیم. شما تو یه شهرین با مادرت؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

ببین عزیزم به مادرت بشیت توضیح بده بگو اگه بخوام این دوری بیام و بمونم امکان داره فردا شوهرم از یر تنهایی خیلی کارا کنه که نتونی خودتو ببخشی

بعدشم به نظر من شما خودت هنوز معنی مستقل شدن رو متوجه نشدی عزیزم به مامانت بگو من الان زن این خونه هستم و وظایفی دارم که باید روزانه تو خونم انجام بدم

بگو من الان مستقلم و از خونه ی تو در اومدم قرار نیست که همش زندگیمو ول کنپ و بیام بمونم خونه ی تو