2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

165 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من ۱۳هفته و۴روزمه چندروزه هم سرما خوردم هم شکمم دردمیکنه رفتم متخصص بهم شیاف داد برای درد آزمایش ادرار گرفت گفت شاید عفونت باشه اما نبود از دیشب بهم استراحت مطلق داده گفت بخواب تکون نخور تا بچه بزرگ بشه بیاد سر جاش بالا گفت اگه خوب شدی۳هفته دیگ بیا ببینمت خیلی استرس دارم چیزی نشه تروخدا  برام دعا کنین خیلی ناراحتم 😢😢😫😫😫😔😔😔😭😭😭

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه چقدر بود دردت؟؟!!!

شکمم هی دردمیکنه دیگ نمی تونستم بشینم

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
نگدان نباش استراحت کنی همه چی درست میشه

خداکنه

استراحت کن چیزی نمیشه هیچ کاری نکن دستشویی هم فرنگی برو حتما

آره دکترمم گفت دعا کنین برام

میرفتی سونو ولی چیزی نیست

آخه تازه۲۴رفتم غربالگری گفت همه چیز خوبه خودشم تو مطلبش نگاه کرد ولی چیزی نگفت

بچت اومده پایین؟

نمیدونم ولی گفت بخواب تا جا باز کنه بره سرجاش

آخه تازه۲۴رفتم غربالگری گفت همه چیز خوبه خودشم تو مطلبش نگاه کرد ولی چیزی نگفت

پس انشااالله چیزی نیست

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
نترس اگه خونریزی و درد نداری نگران نباش منم استراحت مطلقم

ن ندارم فقط یکم شکم و کمرم دردمیکنه مامانم میگه سرما خوردی مال اونه نمیدونم برام دعاکنین😔😔😔