2777
2789
عنوان

راهنمایی

43 بازدید | 12 پست

سلام دیروز مل مل یه کارتون نشون داد که کوچولوم خ دوست داشت 

یه شخصیت کارتونی بودپشمالو بود سفید بود انکار پیرم بود تا حالا ندیده بودم حالا هرچی میزنم تو نت مشخصاتشو اسمش نمیاد که دانلودش کنم شما نمیدونید اسمش چیه؟ادم نبود یه چیز بین میمون و ادم بود موهای سفیدی داشت صحبتم نمیکردن کارتونش صدا نداشت 

فکر کنم شبکه دو ساعت ۴یا پنج نشون میده اسمش مل مل ..که خاله گلی هم هست توش

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرشو نخونده بودم الان ذیدم پس ململ نیست

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

عزیزم برنامه تلبیون رو از بازار دانلود کن ، آرشیو همه برنامه های تلویزیون رو داره ، برو تکرار مل مل رو ببین . اسمش رو پیدا کن دانلود کن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم برنامه تلبیون رو از بازار دانلود کن ، آرشیو همه برنامه های تلویزیون رو داره ، برو تکرار مل مل ...

مرسی از راهنماییت گلم حتما همین کارو میکنم   

2790
2778
2791
2779
2792