2777
2789
عنوان

یه مشکل زنانه

283 بازدید | 21 پست

سلام خانما

من 17روز تا موعدم مونده،بعضی وقتا زیر دلم درد میگیره درست مثل دل درد پریودی،به نظرتون علتش چی میتونه باشه??

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد تخمک گذاریت.اگه قصد بارداری داری،از همین امروز شروع کن اقدام رو

اقدام که نه عزیزم، سه تا بچه دارم😅

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

پس اصصصللللا نزدیکی نداشته باش،سفت و سخت هم جلوگیری کن😂😂😂😂

خخخخخ،،،شوهرتم چندروزی مسافرته خداروشکر  

اتفاقا الان اپلیکشن تقویم من و نگاه کردم از امروز شانس بارداری رو زده متوسط که یکی دو روز دیگه بالا میشه،،پس میتونه مال همون تخمک گذاری باشه

خخخخخ،،،شوهرتم چندروزی مسافرته خداروشکر     اتفاقا الان اپلیکشن تقویم من و نگاه کردم از ا ...

بله دقیقا.چون اواسط دوره تون هست به احتمال خیلی زیاد تخمک گذاریه.خدا بچه هاتونو حفظ کنه.خوش به حالتون،خیلی خوبه سه تا بچه.منم یه دختر دارم،خودمو به آب و آتیش میزنم دومی دوقلو پسر بشه😁/خیلی کم اشتهام نه؟/

بله دقیقا.چون اواسط دوره تون هست به احتمال خیلی زیاد تخمک گذاریه.خدا بچه هاتونو حفظ کنه.خوش به حالتو ...

نه عزیزم بچه خیلیم خوبه اتفاقا

خدا هرچند تا که میخواین سالم وصالحشو بهتون بده ایشالله

نه عزیزم بچه خیلیم خوبه اتفاقا خدا هرچند تا که میخواین سالم وصالحشو بهتون بده ایشالله

ایشالا.عاشق اینم که سه تا بچه داشته باشم.ولی اگه دومی یه دونه بشه دیگه سنم کفاف نمیده سومی رو بیارم.الان اواخر ۳۲هستم،تا برا دومی اقدام کنم و باردار بشم و بدنیا بیاد میشم ۳۴ساله.

اااااااااااای خددددددااااااااا لطفاً دوقلو پسر،😢

ایشالا.عاشق اینم که سه تا بچه داشته باشم.ولی اگه دومی یه دونه بشه دیگه سنم کفاف نمیده سومی رو بیارم. ...

تا ۳۸ ۳۹ هم میشه دیگه...

منم اول تا ۳۵ برنامه ریزی کردم. الان ی جوریه شاید بچه ۳وم یا چهارمم ب ۳۸ هم برسه...دیگه الان ک این سنا زیاد شده بارداری

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
آخه میگن بهترین سن تا ۳۵هست.بعد از اون برا مادر خیلی خیلی سخت میشه.

اینکه برا مادر سخت میشه بستگی ب بنیه مادر داره. ولی اره بعد ۳۵ ریسکش زیاد میشه ولی اونم باز نه خیلی... تو دانشگا خوندیم. حدود مثلا ی نوزاد از هزار نوزاد. بعد ۴۰ ریسکش بیشترم میشه...ارقامشو دقیق یادم نیست فقط یادمه بالای ۳۵ ریسکش خیلی کمتر از چیزی بود ک بعضیا فکر میکنن...

الانم ک سن ازدواج رفته بالا خیلیا بالای ۳۵ بچه میارن و اتفاقی هم نمی افته... ولی خب اگه بشه بهتره ک همون مقدار کمم ریسک نکنه ادم...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ایشالا.عاشق اینم که سه تا بچه داشته باشم.ولی اگه دومی یه دونه بشه دیگه سنم کفاف نمیده سومی رو بیارم. ...

خب دیر نیست که عزیزم ،،،الانم که سن ازدواجا رفته بالا تواین سن تازه ازدواج میکنن

به نظرم تحت نظر پزشک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد

اینکه برا مادر سخت میشه بستگی ب بنیه مادر داره. ولی اره بعد ۳۵ ریسکش زیاد میشه ولی اونم باز نه خیلی. ...

بله دقیقا.حالا من خودم وقتی باردار بودم تو مطب خانومی رو دیدم که ۴۷سالش بود و باردار بود.بچشم سالم بود خداروشکر.

خب دیر نیست که عزیزم ،،،الانم که سن ازدواجا رفته بالا تواین سن تازه ازدواج میکنن به نظرم تحت نظر پز ...

وااااای سختمه😩😩😩😩😩

حالا دومی رو اقدام کنم،ایشالا خدا خودش رحم میکنه،دوقلو میده بهم.