2777
2789
عنوان

خانوما کمک.....

95 بازدید | 19 پست

یهشماره ناشناس تو گوشیم بود بخدا نمیدنم کیه شوهرم دیدش گیر داده چرا به این شماره زنگ زدی بخدا من زنگ نزدم گوشیم همش تو دست بچه است باور نمیکنه خدایا .......😢😢زنگ زد به شماره گفت تو کی هستی حالا به من میگه اقای محمدی کیه وای چیکار کنم دخترم برداشت رفت بیرون 😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا نترس وقتی کاری نکردی وقتی بترسی فک میکنه خبریه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

بگو برو مخابرات ریز مکالمه بگیر.

و اینم بگو که وای به اون لحظه که بفهمی ضایع شدی. اونوقت من بچه مو برمیدارم و میرم.

کم نیار. خودتو نباز

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

این جور موقع ها هر چقدر بیشتر توضیح بدی بیشتر گیر میده بهت

بنظرم یکی دو بار محکم بگو کاری نکردی البته بستگی  به شوهرت هم داره ها که قانع بشه.من اگر یکی بهم زنگ بزنه حتی غریبه حتما به شوهرم میگم تا بعدا برام داشتان پیش نیاد.البته همسرم هم این مدلی رفتار میکنه

موفقیت اجاره ای هستش،هر روز باید براش بجنگی
این جور موقع ها هر چقدر بیشتر توضیح بدی بیشتر گیر میده بهت بنظرم یکی دو بار محکم بگو کاری نکردی الب ...

هیچ جوره مجاب نمیشه منم بهش میگم که به کی زنگ میزنم خودش میدونه زنگام فقط واهرم مامانم جاریم و خودش و هیچ خدا این شماره از کجا اومد😢

بهش گفتم من نمیدونم این شماره کیه اگه دوس داری زنگ بزن بهش بپرس اونم زنگ زد اقاهه گفت نمیشناسم این ول نمیکنه داد میزد میگفت چطور الکی شماره اومد تو گوشیت 

هیچ جوره مجاب نمیشه منم بهش میگم که به کی زنگ میزنم خودش میدونه زنگام فقط واهرم مامانم جاریم و خودش ...

ببین من شمارمو که تازه خریدم یه سری ها پیام میدادن بهم مثل اینکه شماره دست دوم بوده و سیم کارت غیر فعال شده بعد فروختن به من.به خاطر همین هی پیام میومد. کلا اگر چیزی قایم بشه از طرف مقابل بعدا مشکل ساز میشه بنظره من سعی کن کمتر چیزی قایم کنی مخصوصا این جور چیزا که اینقدر زیاد شده

موفقیت اجاره ای هستش،هر روز باید براش بجنگی
ببین من شمارمو که تازه خریدم یه سری ها پیام میدادن بهم مثل اینکه شماره دست دوم بوده و سیم کارت غیر ف ...

من اصلا قایمش نکردم بخدا نمیدونستمم که همچین شماره ای تو گوشیمه