هر وقت میرم خرید از قبلش لیست مینویسم و تقریبا تو ذهنم میدونم که با چی قراره چیا درست کنم. وخوب چیزای آسون انتخاب میکنم.
همون موقع که میام خونه از خرید یا هروقت فرصت کردم خیلی چیزا رو خورد میکنم و بسته بندی میکنم که آماده به مصرف باشن.
مثلا مرغ پاک شده میخرم(ترجیحا سینه که سالمتره) و تقریبا ۳۰ مدل خوراک طور بلدم درست کنم که در واقع ترکیب مرغ تفت داده شده است (یا تو فر) با یه سری مخلفات و یاسس های و ادویه های ترکیبی. نیم ساعتم وقتم رو نمیگیره. ولی کاری میکنم که دوتاش شبیه هم نباشه. کنارش هم نون یا سیب زمینی تو فر. یا پرش برنج کته. سالاد آماده (منظور کاهو و سبزی خورد شده است) همیشه تو یخچال دارم.
همین کار رو با ماهی و میگو و گوشت چرخ کرده یا راسته هم میکنم . تنوع اینا یه کم کمتره.
غذاهای سنتی بیشتر چیزای ساده می پذم که بالا سر وایسادن نداره و شب میذاری صبح پامیشی آماده است. مثل آبگوشت. یا پلو مخلوط که باز نسبتا سریعه.
ماکارونی دمی ایرانی نمی ذارم معمولا چون وقت گیره. پاستا به سبک ایتالیای باز یه ۱۰ ۱۵ مدلی بلدم که اکثرا هم گیاهین و وقتی نمیبره. بعضی وقتی یه سس پاستا درست میکنم یه وعده میخوریم دووعده اش رو میذارم تو یخچال دو هفته بعد باهاش یه غذای دیگه درست میکنم با سسش مثل ساندویچ یا سوپ یا همون تو پاستا استفاده میکنم.
کلا هم اونقدر رو فریز کردن غذا یا مواد اولیه اش حساس نیستم. اگه بدونی چی رو تاکی وقت داری بخوری اونقدرا هم از ارزش غذاییشون کاسته نمیشه و به هرحال بهتر از فست فوده.